EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

20-09-2018 | EPS: Leerzones

Welkom in de wereld van de leerzones. Vandaag nemen we je mee naar de instructiezone: een sterk geconcentreerde ruimte waar iedereen te horen is. Dankzij de verschillende hoogte-opstellingen heeft iedere student een duidelijke zichtlijn, dus het is gemakkelijk om aandacht te trekken zonder te hoeven schreeuwen. Wel zo prettig.

lees meer

18-09-2018 | Kröller-Müller Museum: Tachtig topstukken uit veertig Nederlandse musea voor één keer bijeen in het Kröller-Müller Museum   

Van 30 september 2018 tot en met 3 februari 2019 organiseert het Kröller-Müller Museum op initiatief van de Vereniging Rembrandt de tentoonstelling Als kunst je lief is. Voor één keer worden ruim tachtig belangrijke aankopen van veertig Nederlandse musea bijeengebracht die de afgelopen tien jaar mede zijn verworven met steun van de Vereniging Rembrandt.

lees meer

18-09-2018 | AllHappyschools: Mijn missie

Als klein meisje op school begreep ik dat leren belangrijk was, maar miste ik de aandacht voor andere facetten dan alleen ‘je mind’ op school. Vanuit thuis kreeg ik mee hoe ik in contact moest staan met mijn gevoel en praten hierover was voor mij dagelijkse kost.

lees meer

17-09-2018 | NTR: VakKing 2018: MBO-vakstudenten strijden om Europese titel 

Wie wordt de beste vakman of vakvrouw van Europa? Trots, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid: stuk voor stuk eigenschappen die horen bij de beste vakman of vakvrouw van Europa. Maar wie gaat er met die titel vandoor? In de vijfdelige serie VakKing 2018 volgen we 11 MBO-studenten die Nederland vertegenwoordigen op de EuroSkills kampioenschappen in Boedapest.

lees meer