EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

19-07-2021 | De Rekenwinkel: Een wereldbol met AR mogelijkheden: Orboot!

Verken de wereld met meer dan 400 hoogtepunten en 1000+ coole feiten in 6 categorieën - culturen, keukens, monumenten, uitvindingen, dieren en kaarten. Een geweldige toevoeging aan iedere les aardrijkskunde, maatschappijleer, geschiedenis en nog veel meer! Neem kinderen mee op een interactieve ontdekkingsreis en inspireer de fantasie met deze interactieve AR (augmented reality) wereldbol.

lees meer

16-07-2021 | BOERplay: Zomer in aantocht! ????

Ook zo toe aan de zomervakantie? Na deze roerige tijden kunnen we dat ons allemaal wel voorstellen. Daar waar recreatie- en horecaondernemers juist reikhalzend uitkijken naar komende vakantieperiode om weer aan de slag te kunnen, hebben zorgprofessionals en onderwijsbranche juist even tijd om op adem te komen.

lees meer

14-07-2021 | NMM: Zomers nieuws uit Soesterberg ☀

Kom tijdens de zomervakantie naar het NMM! Tot en met 5 september zijn er verschillende stoere activiteiten voor de kinderen. In deze periode zijn we ook op maandag geopend. Houd bij je bezoek rekening met de geldende coronaregels en vergeet niet te reserveren. Zien we je snel?

lees meer