EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

20-03-2019 | Tjinco: Wij gaan verhuizen!

Onze gezellige locatie aan de Verheeskade heeft ons bijna tien jaar een fijn thuis op het werk geboden maar vanaf 1 april zijn wij te vinden op een nieuwe locatie in Den Haag. Zuid57 wordt onze nieuwe werkplek. Deze voormalige school werd ontworpen in 1957 en in 2012 gerenoveerd tot een modern en eigentijds bedrijfsverzamelgebouw.

lees meer

20-03-2019 | Land van Jan Klaassen; Overnachten in een brandweerauto 

In deze stoere brandweerauto voel je je een echte brandweerman of –vrouw! Er is plaats voor het hele gezin. De brandweerauto heeft 5 slaapplaatsen en een eigen douche en toilet. Terwijl papa en mama van het weer genieten op het privé terras, mogen de kinderen ’s avonds het kampvuur uitblussen! Natuurlijk in een echt brandweerpak.

lees meer

18-03-2019 | Forbo Flooring: Forbo met ‘boutique-hotel’ op Independent Hotel Show

Forbo Flooring neemt op 8 en 9 mei met een ‘boutique-hotel’ deel aan de eerste Independent Hotel Show in de RAI Amsterdam; een event dat al zes jaar succesvol in Londen wordt gehouden en zich richt op luxe en boutique hoteliers. Forbo’s stand laat een mini-boutique hotel zien met entree, lobby, restaurantgedeelte, en een bad- en slaapkamer, waarin de vloer steeds op inspirerende, stijlvolle en eigenzinnige wijze bijdraagt aan een luxe en unieke beleving.

lees meer