EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

05-05-2021 | NMM: Sta stil bij vrijheid en vier het!

Vandaag vieren we 76 jaar vrijheid in Nederland. Dat we dit voor het tweede jaar op rij niet vrijuit kunnen vieren, geeft velen een tegenstrijdig gevoel. Hoe dan ook is het belangrijk om vandaag stil te staan bij onze vrijheid, en de offers die daar tijdens de Tweede Wereldoorlog voor zijn gebracht. Dat mogen we nooit vergeten, dus sta stil en vier het!

lees meer

04-05-2021 | Professioneel begeleiden: Beschuit met muisjes.

Beschuit met muisjes We zijn zeer verheugd  om onze nieuwste telg aan u voor te stellen, het vakblad Toegepaste Psychologie, kortweg vTP.  De eerste woordjes zijn al gevallen en gaan vooral over "IDENTITEIT". Samen met haar broertjes en zusjes is ze te bewonderen op www.professioneelbegeleiden.nl en voor geïnteresseerden gratis te downloaden.

lees meer