EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

09-11-2018 | Topreclame: Knallende Oudejaarskorting!

Toe aan wat vernieuwing? Het nieuwe jaar is de uitgekozen tijd om je reclame boodschap te vernieuwen. Heb je een nieuw project? Of wil je mensen laten zien dat je dit jaar weer gaat knallen? Haal dan nu snel je 10% korting op jouw ontwerp! Geldig t/m 31 december 2018

lees meer

08-11-2018 | Weststrate: Provincie Zeeland & Vepa | Weststrate Palletacties | Openingsweek Showroom en meer...

Vepa project furniture heeft de Europese aanbesteding voor het leveren van meubilair voor de Provincie Zeeland gewonnen. Om de levering en installatie van de meubels zo probleemloos mogelijk te laten verlopen heeft Vepa ervoor gekozen met Weststrate te werken. Als dé Vepa dealer van Zuid-West Nederland zijn wij de aangewezen partij om ondersteuning te bieden bij deze bijzondere opdracht! Meer weten?

lees meer