EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

17-01-2019 | Schoolspot: Start het jaar veilig met deze antivirustips

Start het nieuwe jaar met een goed beschermde pc en neem even een kijkje bij onze antiviruspakketten. Vind je het lastig om een keuze te maken? Bekijk de website van av-test, dit is een Duits testlab dat regelmatig testen uitvoert op bekende antiviruspakketten. Of check onze pagina met tips en tricks over antivirus.

lees meer

17-01-2019 | Forbo Flooring: Verhaal Blik op het nieuwe werklandschap

We - Marijke Griffioen, senior designer bij Forbo Flooring, en Hanne van Nederveen Meerkerk, creative consultant bij hetzelfde bedrijf - ontmoeten elkaar op een dinsdagmiddag. Een grandcafé in Amsterdam lijkt ons een uitstekende plek om aan dit artikel te werken, aangezien 80% van de creatieve inspiratie ontstaat tijdens informele afspraken.

lees meer

15-01-2019 | Falco: Nieuw in ons assortiment straatmeubilair: FalcoFlora

Falco introduceert met trots de nieuwe modulaire serie straatmeubilair FalcoFlora. De FalcoFlora serie is ontworpen om meer groen in stedelijke omgevingen te brengen. Gazonranden worden op een stijlvolle manier gecombineerd met comfortabele zitelementen en ander straatmeubilair. Op deze manier kunnen originele zitplekken, looppaden en afgeschermde fietsplekken gecreëerd worden.

lees meer