EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

17-01-2020 | Forbo Flooring: Met Fast Fit is de nieuwe winkelvloer snel gelegd: retailers boeken meer omzet met slimme loslegsystemen

Forbo heeft de ideale oplossing met flexibele loslegvloeren voor winkelbedrijven. Met Fast Fit vernieuwt u interieurs in een oogwenk. En kunt u de zaak direct weer openen, want tijd is geld. Maak uw keuze uit banen, tegels of stroken die zonder verlijming op de bestaande vloer worden gelegd. En wees verzekerd van een veilige, ijzersterke vloer in de door u gewenste uitstraling.

lees meer

15-01-2020 | APS IT-diensten: Bezoek de IPON 2020 in Jaarbeurs Utrecht!

Op 5 en 6 februari vindt de IPON weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is dé onderwijsbeurs voor iedereen die met ICT in het onderwijs werkt. Uiteraard zijn wij als partner van IPON aanwezig met een stand en een theater waar onze trainers en consultants inspirerende presentaties geven. Ook geven we op onze stand diverse inspirerende workshops, live-demo’s en presentaties over bijvoorbeeld ZIVVER en WizeNoze.

lees meer