EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

Bedrijfsnieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het bedrijfsnieuws. Persberichten van bedrijven over hun activiteiten, nieuwe producten. Persberichten van musea en ander culturele instellingen, e.a.  Blijf deze pagina volgen voor de nieuwste ontwikkelingen! Wilt u zelf een persbericht aanleveren? Stuur deze dan (eventueel met foto's) naar info@edudeal.nl.

23-08-2019 | GaiaZOO: Verwelkomt zes miljoenste bezoeker

KERKRADE - Op donderdag 22 augustus mocht GaiaZOO haar zes miljoenste bezoeker ontvangen sinds de opening van de dierentuin. De nietsvermoedende familie uit het Belgische Diepenbeek werd na binnenkomst feestelijk verrast met het leuke nieuws. Dierentuindirecteur Rob Huppertz en wethouder Toerisme van Gemeente Kerkrade Tim Weijers verrasten het gezin met een levenslang abonnement voor de dierentuin én vele extra’s uit handen van de wethouder.

lees meer

23-08-2019 | Groen Educatief: Digibord, schrijfschrift en zichtzending TaalOceaan beschikbaar, Nieuw roostertool Mijn Hoor het Woord en meer...

De eerste regio gaat is deze week weer van start gegaan. Wij hopen dat u tot rust bent gekomen en met nieuwe energie het schooljaar tegemoet gaat. In deze brief vindt u weer een aantal belangrijke, praktische zaken rondom een aantal lesmethoden. Wij van Groen Educatief doen er dit jaar dan ook weer alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij wensen u een heel goed begin van het nieuwe schooljaar!

lees meer