EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

05-09-2024 | Weststrate: Weststrate Nieuws september 2024

 

We vieren en we delen 

We vieren ons 90-jarig jubileum samen met jou én voor een ander. Om deze mijlpaal te vieren, hebben we speciale jubileumaanbiedingen voor je klaargezet. Daarnaast steunen we met ons jubileum Kinderkamp Zeeland - Humanitas en DELTA Ride for the Roses, twee lokale goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. Mocht je ons een cadeau willen geven, dan zou een donatie aan deze doelen een prachtig geschenk zijn! Lees meer en doneer direct via onze donatiepagina. Alvast enorm bedankt!

Lees meer en doneer
 

Win een bedrijfsmassage voor jou en jouw collega's met Fellowes Breyta™!

Bij Weststrate zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw werkruimte efficiënter, duurzamer en comfortabeler te maken. Daarom zijn we verheugd de volgende jubileumactie aan te kondigen: maak kans op een bedrijfsmasseur op locatie voor jou en jouw collega's! Bij aankoop van een duurzaam en ergonomisch kantoorartikel uit de Breyta™ lijn van Fellowes in onze webshop of in de showroom. Lees gauw meer over deze jubileumactie op onze website.
Bekijk jubileumactie op Fellowes Breyta™
 

Weststrate op Gastvrij Rotterdam 2024

We zijn van 23 tot en met 25 september te vinden op Gastvrij Rotterdam! Kom ons bezoeken in hal 2, stand 2.003 en ontdek ons uitgebreide assortiment hoogwaardige verpakkingen, onze disposables en facilitaire oplossingen. Lees meer over dit event voor ambitieuze food- en horecaprofessionals op onze website. Gratis entreeticket? Stuur een e-mail naar marketing@weststrate.nl. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Bezoek Weststrate op Gastvrij Rotterdam 2024
 

Weststrate gesloten op vrijdagmiddag 13 september

Op vrijdag 13 september a.s. sluit Weststrate om 12.30 uur vanwege jubileumfestiviteiten. Onze showroom en het kantoor zijn tot die tijd gewoon geopend.* Het magazijn is die ochtend beperkt operationeel; voor vragen over jouw order kun je contact opnemen met je accountmanager of stuur een e-mail naar info@weststrate.nl en 0118 63 00 00.

*I.v.m. opbouwwerkzaamheden kan er die week geparkeerd worden aan de zijkant van het pand.
Lees meer over de maatregelen rondom 13 september
 

Bliek bolusverpakking bij Albert Heijn

De bolussen van Bliek Meesterbakkers zijn al enige tijd verkrijgbaar bij Albert Heijn in het hele land. Nu zijn ze ook verkrijgbaar in een handzame verpakking voor twee bolussen. Dat is gemakkelijk delen óf gewoon dubbel genieten! Onze verpakkingsengineer Jopke ontwierp de verpakking samen met het team. 
Wil je ook een verpakking op maat voor jouw (vers)product? Lees onze 7 tips en neem contact op met onze verpakkingsspecialisten MaikelTim of Dennis!

Tips voor een verpakking op maat voor jouw (vers)product!
 

Recycling resultaten voor verpakkingen 2023

De recycling- en circulaire resultaten voor verpakkingen in 2023 zijn bekend. Er is goede vooruitgang! In 2023 werd 88% van alle verpakkingen gerecycled en hergebruikt. Het inzamelingspercentage van plastic flessen is gestegen van 68% naar 74% en het recyclepercentage van 46% naar 49% in 2023. Meer cijfertjes weten? Lees ons nieuwsitem en neem contact op met onze specialisten over ons duurzame assortiment.

Bekijk alle recycling resultaten van 2023
 
 
Eenvoudig en professioneel: Avery naambadges van stof

Superhandig voor open dagen, evenementen en beurzen zijn deze zelfklevende Avery textielnaambadges. Geschikt voor laser- en inktjetprinters. Lees meer over het gemak en de mogelijkheden en shop verschillende varianten direct in onze webshop.
Meer over Avery textielnaambadges
 
Feestelijk bezorgen

Ons wagenpark heeft een speciaal jubileumjasje gekergen. Nu wordt bezorgen helemaal een feestje voor onze chauffeurs!
Besparen en zorgeloos printen met Brother Managed Print Service

Efficiënt werken en kosten besparen met Brother MPS via Weststrate. Je betaalt alleen voor wat je print, zonder vast te zitten aan leasecontracten én je profiteert van automatische levering van verbruiksartikelen en snelle service bij defecten.
Ontdek Brother MPS en ontvang persoonlijk advies
 
Behind the scenes...

En onlangs werd Weststrate op film vastgelegd voor onze nieuwe bedrijfsfilm; we kunnen niet wachten om het resultaat te delen! Hij gaat binnenkort in première, dus stay tuned!
 
Kom werken bij Weststrate!
We hebben meerdere leuke vacatures bij Weststrate! Kom bij ons gezellige team van ruim 60 collega's en ga aan de slag als: Solliciteer of deel!
Bekijk alle vacatures
 
Instagram
Facebook
LinkedIn
Pinterest
YouTube
Email
Website
 
Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338 PL · Netherlands

 

Terug