EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

05-09-2024 | Van Rutten Promotion: Uitgebreide collectie wielerkleding voor úw bedrijf (school)

 

Uitgebreide collectie wielerkleding voor úw bedrijf

Aan de scholen, 

Houdt uw bedrijf (school) in beweging
Vindt u sporten voor uzelf en uw medewerkers ook zo belangrijk? Dat is mooi, want dan bent u bij Van Rutten Promotion aan het juiste adres. Wij leveren namelijk een zeer uitgebreide collectie wielerkleding waarin iedere sportieveling zich prettig voelt. Naast comfort en design van topkwaliteit kunnen wij de wielerkleding uiteraard ook meteen voorzien van hoogwaardige bedrukking met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en logo. Zo stimuleert u het sportief bewegen binnen uw bedrijf en maakt u ook nog eens extra reclame voor uw onderneming. U kunt de bedrukte wielerkleding bovendien gebruiken als origineel relatiegeschenk of voor het sponsoren van een sportief event, wielervereniging of de lokale toerclub. Kortom, met de wielerkleding van Van Rutten Promotion kunt u echt alle kanten op.



Wielerkleding voor alle seizoenen
Onze collectie hoogwaardige wielerkleding is geschikt voor zowel toerfietsers als de meer professionele wielrenners die aan wedstrijden deelnemen. Van Rutten Promotion biedt bovendien dé perfecte wielerkleding voor alle seizoenen. Zo is het er heerlijk op uitgaan op de racefiets of mountainbike in elk jaargetij een feestje. U vindt bij ons voor werkelijk ieder weertype de meest geschikte wielerkleding en ATB-kleding. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers het hele jaar door lekker bewegen en de conditie op pijl te houden.



Profiteer van onze speciale (na)zomeraanbiedingen!
Om sportief bewegen voor u en uw bedrijf nog aantrekkelijker te maken staan wij het hele jaar door voor u klaar met persoonlijke service, interessante aanbiedingen en snelle levering. Zo kunt u nu optimaal profiteren van onze zeer aantrekkelijke (na)zomeraanbiedingen. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via tel. 010 - 511 49 16 of bezoek onze website.

Met sportieve groeten,
Simon van Rutten

Wielerkleding:

Pro Cycling Windbreaker
Zomerversie
Pro Cycling Wintbreaker
Winterversie
Pro Fietsen
Midseason jas
Pro Fietsen
Fall Jas
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk

 

Van Rutten Promotion staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs, aandacht voor detail en korte lijnen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan doen wij u een voorstel dat past bij uw bedrijf en uw wensen.

Neem contact op ▸

Van Rutten Promotion
Coornwinderlaan 22
2651 ER Berkel en Rodenrijs

T: 010-5114916
M: 06-53378893
E: simon@vanruttenpromotion.com

Telefoon
E-mail
Facebook

 

Terug