EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

23-07-2024 | KindVak beurs: Wie maak jij deze zomer blij?

Zien we jou na de zomer?

KindVak is altijd dichtbij, ook deze zomer! In de vakantieperiode ontvang je, zoals je van ons gewend bent, KindVak inspiratie in je mailbox. Dus of je nu werkt, buiten in de tuin zit of op het strand ligt, pak jouw moment en laat je inspireren. En, vergeet vooral niet mee te doen met onze leuke winactie. Wij zijn benieuwd wie jij deze zomer blij maakt?

Geniet van het buiten zijn en we hopen je op 19, 20 of 21 september te zien in de Brabanthallen in Den Bosch.

Veel leesplezier!

Namens het KindVak Team
Frank Duller & Natascha Kiefmeijer



 
 

Buiten valt er wat te praten

BSO WildWoozt
Buitenspelen en natuur, het liefst niet alleen in de zomer maar het hele jaar door. Want kinderen die regelmatig buiten zijn, zitten lekkerder in hun vel, slapen beter en zijn minder vaak ziek. Daarom staat ons nieuwste KindVak Magazine in het teken van buitenspelen. Heb jij deze editie al gelezen?

In dit magazine vertelt Janneke Hagenaar van Stichting Groen Cement alles over natuurinclusief opgroeien en het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang. Hoe helpt dit kwaliteitsmerk kinderopvanglocaties te vergroenen?

Of lees het interview met onderzoekster Bernadette van Heel over het steeds verder wegraken van natuur door verstedelijking. En het feit dat er steeds minder natuurlijke plekken bereikbaar zijn voor kinderen. Het aantal buitenspeeluren van kinderen neemt af en dat is een zorgwekkende trend. Wat kan er volgens Bernadette gedaan worden om kinderen natuur te brengen én natuur naar de kinderen?

Ook delen we het succesverhaal van oud-sportprofessional Rob Reckers. Hij is initiatiefnemer van BSO WildWoozt, de buitenschoolse opvang waar de zon altijd buiten speelt! In 5 jaar tijd is deze opvang uitgegroeid van één bakfiets met een duidelijke missie, naar 11 locaties in en rondom Eindhoven. Hoe hebben zij dit aangepakt?
Laat je inspireren
 

Winactie: wie maak jij deze zomer blij?

Kom jij samen met jouw collega of vriend(in) uit de kinderopvang- of onderwijsbranche KindVak ontdekken? Je maakt nu kans op twee toegangskaartjes voor KindVak op 19, 20 en 21 september. 

Doe mee!
Zo maak je kans op 2 toegangskaarten voor KindVak: volg ons op Instagram of Facebook en vertel ons daar met wie jij graag KindVak wil bezoeken. Geen social media? Stuur dan een mail naar info@kindvak.nl. De actie loopt tot 12 augustus. Daarna wordt de winnaar geïnformeerd.

Naast 2 toegangskaartjes ontvang je:
  • Gratis parkeren en gebruik van de garderobe
  • Een kop koffie of thee met iets lekkers
  • De beursspecial van KindVak Magazine
  • Twee workshops p.p. naar keuze
Meer informatie of direct aanmelden? Ga naar www.kindvak.nl   
 
 
Facebook
Instagram
Website
Email
 
Copyright © 2024
KindVak. All rights reserved.


Je kunt mailen naar: 
info@kindvak.nl 

 

Terug