EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

16-07-2024 | NMM: Ga mee op ontdekkingsreis tijdens de zomervakantie!

Wordt deze nieuwsbrief niet correct weergegeven? 

GA MEE OP
ONTDEKKINGSREIS!

Hé avonturier! Wat doe jij deze zomer? Van 6 juli t/m 30 augustus zijn wij ook op maandag geopend en zijn er dagelijks stoere activiteiten. 

Ontdek de militaire geschiedenis in het museum én leef je buiten lekker uit: leer salueren, knopen leggen, een geheime code kraken en test je conditie bij de mini-bootcamp. Lees snel verder!

 

DE VETERAAN VERTELT

Vanaf de Tweede Wereldoorlog tot en met vandaag de dag zetten mannen en vrouwen zich als militair in voor onze vrijheid. Luister naar het verhaal van de veteraan en stel al je vragen.

Wanneer? Iedere dinsdag en donderdag om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur.

Over de veteranen

 

 

NEEM EEN KIJKJE IN DE CHINOOK

Neem een kijkje in de Chinook D-663 op zondag 28 juli tussen 10:00 en 16:00 uur. Onze vrijwilligers vertellen je alles over de transporthelikopter, het werkpaard van de luchtmacht! Je mag je dus met hoge uitzondering de Chinook betreden en van binnen bekijken.

Meer informatie

 

EXTRA ACTIVITEITEN DEZE ZOMER

Stap in de kistjes van een soldaat en test je skills. Leer salueren, knopen leggen, een geheime code kraken en test je conditie bij de mini-bootcamp. Ook kun je meerijden in een militair voertuig en zelf rijden in de mini-tank of mini-jeep.

Bekijk het vakantieprogramma

 

 

SOESTERBERG ZOMEROFFENSIEF

Een knallende afsluiting van jouw zomer? Kom op 31 augustus & 1 september naar het Soesterberg Zomeroffensief. Tanks, vliegtuigen... Je kijkt je ogen uit! De McDonnell Douglas F-4E Phantom II is een van de hoogtepunten in de static line-up.

Bestel nu je tickets

 

 

 

NU TE ZIEN IN HET MARINIERSMUSEUM

De nieuwe tentoonstelling in het museum gaat over kameraadschap en verbondenheid en geeft een unieke blik achter de schermen van het Mariniersopleidingscentrum. Fotograaf Rob Poortvliet wist als geen ander de marinier in opleiding vast te leggen. Waarvoor ga jij “Tot op het Bot”? 

 
 

Ontdek de tentoonstelling

 

TICKETS BESTELLEN

Zin in in een stoer dagje uit tijdens de zomervakantie? Of kom je naar het Soesterberg Zomeroffensief? Bestel je tickets online!

Tickets

 

 

 

 

 

Openingstijden
di - zo van 10.00 tot 17.00 uur
op maandagen in de door
Rijksoverheid
vastgestelde schoolvakanties

 

 

Contactgegevens
Verlengde Paltzerweg
1 3768 MX Soest
T: 085 003 6000
E: info@nmm.nl

 
 
 
 

 

Terug