EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

04-07-2024 | Weststrate: Nieuws juli 2024

Actie: Superscherpe prijs voor wikkelfolie!

We bieden nu extra voordelig aan:

Wikkelfolie 45cm x 300m - T20, handrol transparant
vanaf € 4,40 / rol excl. btw - artikelnr V114030

Check de aanbieding met staffelprijzen op onze website. Of neem contact op met onze specialist Leon voor advies of een offerte op maat!

Bekijk dit artikel in onze webshop
 

Heb je ons interview al gelezen?

Ter ere van ons 90-jarig jubileum gaven Rob Jeras en Krijno Davidse een interview aan VerpakkingsManagement. In dit interview delen zij hun inzichten en ervaring in de verpakkingsindustrie. Het interview is online beschikbaar op de website van Verpakkingsmanagement en in de gedrukte editie van het magazine.
 
Lees het interview online

Gratis notitieboekje bij Cup-A-Soup

We hebben tijdelijk een superleuke actie! Bij aankoop van 4 pakken Cup-a-Soup ontvang je een gratis Cup-a-Soup notebook. Wees er snel bij, want deze actie geldt alleen zolang de voorraad strekt. Op=op!

Verwen jezelf en maak je dag beter met een heerlijke Cup-a-Soup.

Lees meer over deze actie

Innovatie: de recyclebare vacuümzak

De voedselindustrie focust steeds meer op duurzaamheid door te kijken naar materiaalreductie en recyclebaarheid, met behoud van de benodigde eigenschappen. Een belangrijke innovatie hierbij is de recyclebare vacuümzak. Deze verpakkingsoplossing voldoet aan de klantwensen en biedt voordelen op het gebied van voedselbewaring en recycling.

Lees meer over deze belangrijke innovatie

Sneak peek: onze nieuwe meubelshowroom

De afdeling kantoormeubilair en projectinrichting van Weststrate heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt, met veel succesvolle projecten en een gevarieerd portfolio van partners en leveranciers. Ter ere van het 90-jarig bestaan van Weststrate ondergaat onze 400m2 kantoormeubilairshowroom op de eerste verdieping een metamorfose. Graag lichten we een tipje van de sluier op.

Lees meer over onze nieuwe showroom
 

Wist je dat we al jaren de vertrouwde Premium Business Partner van Toshiba zijn?


Ook in 2024 blijft Weststrate exclusieve partner van Toshiba printers en toebehoren, met toegang tot de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen. Dankzij onze nauwe samenwerking met Toshiba kunnen wij jou deskundig advies, uitstekende service en technische ondersteuning geven.
Lees meer over de voordelen voor jou

We stellen graag aan je voor...

Marit Priemis! Sinds februari werkzaam bij ons als designer projectinrichting. Zij ontwerpt inspirerende en representatieve ruimtes die de identiteit van je bedrijf weerspiegelen, met als resultaat een totaalconcept inclusief kantoormeubilair en advies over vloer-, wand-, en raambekleding. Neem gerust contact met haar op voor een kennismaking!

Bel of mail Marit!
 
Oranjekoorts stijgt!

Na onze winst op het team van Roemenië gaat de oranjekoorts verder omhoog. Bekijk ons oranje assortiment verpakkingen. Deze bestaat uit een selectie van tassen en dozen, samengesteld om jouw producten op een feestelijke en opvallende manier te presenteren.

Bestel snel!
Bekijk onze oranje verpakkingen
Scoor een job bij Weststrate!

Ben jij een marketingspecialist die weet hoe je online successen boekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Weststrate zoekt een commerciële marketingspecialist met passie voor online. 

Ben of ken jij die persoon? Lees meer en solliciteer!
 
Lees meer over deze leuke job!
 
Instagram
Facebook
LinkedIn
Pinterest
YouTube
Email
Website
 
Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338 PL · Netherlands

 

Terug