EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

08-05-2024 | Learning Stones: Onderwijswetenschapper Shaaron Ainsworth: "Het transformatiepotentieel ís er"

 
Aan alle onderwijsgevenden, 

Vandaag prijzen wij ons gelukkig dat wij  professor Shaaron Ainsworth van de Universiteit van Nottingham mochten interviewen. LearningStone wordt gebruikt voor onderzoek bij het Learning Sciences Research Institute van deze universiteit.
We hebben ook het geluk betrokken klanten te hebben, die ons waardevolle feedback leveren. Deze keer hebben jullie inzichten geleid tot de implementatie van nieuwe versie- en licentienummers, waarmee je de ontwikkeling van jouw content en het gebruik ervan effectief kunt volgen.

En wist je het al? Op 16 mei gaat LearningStone samen met de TrainersAcademie kennis delen in een workshop op het Develhub Jaarcongres en op 4 juni bij de VOV in Gent. We hopen dat je er bij kunt zijn! Lees door!

Vriendelijke groeten,
Sjoerd Boersma & het LearningStone team
 

 

Onderwijswetenschapper Shaaron Ainsworth: "Het transformatiepotentieel ís er"

Welke cognitieve, emotionele en sociale processen komen kijken bij het onderwijs? En hoe kunnen we die kennis gebruiken om onderwijservaringen te innoveren? Deze twee vragen staan centraal in de onderwijswetenschappen, een vakgebied waar professor...

Lees meer
 



LearningStone op Develhub Jaarcongres 2024, 16 mei 2024


Het Develhub Jaarcongres 2024 vindt plaats op donderdag 16 mei 2024 in de Rijtuigenloods te Amersfoort. En als Partner+ van Develhub is LearningStone is er bij!
 
Wij hebben een stand en we geven tweemaal een workshop samen met  de TrainersAcademie. Het thema dit jaar is IMPACT. Onze workshop “Ontdek de superkracht van blended werkvormen!”  laat zien hoe digitale middelen niet alleen het persoonlijke contact verrijken, maar ook meer ruimte voor interactie creëren door een slimme combinatie van activiteiten en digitale leeromgevingen. Het resultaat? Een groter leereffect en impactvolle trainingen.

Laat deze kans niet liggen en doe mee om je training skills naar een hoger niveau te tillen! De beste bijdrage in de workshop wordt beloond met een echte LearningStone-blender.

 


LearningStone op VOV-beurs in Gent, 4 juni 2024


Op 4 juni staat LearningStone op de VOV-beurs in Gent. De VOV-Beurs is al ruim 20 jaar dé vakbeurs voor iedereen die zich bezighoudt met leren en het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Wij hebben een stand en geven de showcase: "Hoe LearningStone de impact van jouw trainingsaanpak enorm versterkt".  

Met de kortingscode learBEURS24 ontvang je 15% korting op je ticket.

Lees meer
 

 


 

Nieuw: LearningStone versienummers en licentienummers


Ontwikkel en kopieer je jouw cursustijdlijnen door de tijd heen? Verlies je het overzicht over je materiaal en heb je allerlei manieren bedacht om te onthouden welke versie van een cursustijdlijn je aan het bewerken bent? Genoeg daarvan! We introduceren officiële versienummers voor...

Lees meer
 
 
 

 

Duncan Oyevaar over Business Savvy Teams: “Medewerkers met eigenaarschap dragen bij aan het hogere organisatiedoel”


Hoe kunnen medewerkers hun kennis en ervaring inzetten om significant bij te dragen aan het hogere organisatiedoel? En hoe zorg je dat ze dit doel goed begrijpen, zodat ze erop kunnen acteren? Deze vragen vormden het fundament voor Business Savvy Teams van...
 

Lees meer

 

Nieuw: LearningStone content store met gratis voorbeelden


Vandaag is  de LearningStone content store gelanceerd. Vooralsnog is het een verzameling van gratis voorbeelden van cursustijdlijnen.  Zo’n voorbeeld kan nuttig zijn wanneer je zelf cursustijdlijnen wilt gebruiken of gaat opbouwen in jouw eigen...

Lees meer

 
LearningStone on LinkedIn
LearningStone
LearningStone - Facebook
Email

 

Terug