EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

03-05-2024 | Van Rutten Promotion:Mogen wij ons even voorstellen? De professional in sportkleding!

 

DE PROFESSIONAL IN SPORTKLEDING

Geachte heer/mevrouw,

Mogen wij ons voorstellen: Van Rutten Promotion is een groothandel in sportkleding. In veel bedrijven van groot tot klein zijn medewerkers actief in verschillende sporten. Als er ook in uw bedrijf of organisatie actief aan sport wordt gedaan, kunnen wij u van dienst zijn. Voor de meeste sporten kunnen wij kleding leveren. Deze kleding leveren wij volledig in uw huisstijl en bedrijfskleuren. Denk bijvoorbeeld aan wielerkleding en hardloopkleding als uw bedrijf deelneemt aan een van de vele businesslopen of aan de steeds populairder wordende triatlons. Maar ook als er voor uw bedrijf een team in een andere sport actief is.

Kortom wij kunnen sportkleding leveren voor de meest uiteenlopende sporten en activiteiten.

Wij leveren daarnaast verschillende soorten polo's in uw huisstijl. Voor uw teams of voor de supporters en begeleiders. Of zelfs voor uw medewerkers voor het dagelijks werk in bijvoorbeeld de fysiotherapiepraktijk of sportschool.

Met vriendelijke groet,

Simon van Rutten

Wielerkleding

Ook al kan er maar één de winnaar zijn, een wielerploeg werkt wel samen om dat doel te bereiken. Voor de deelnemers en voor de toeschouwers fijn om in een oogopslag de leden van het team te herkennen. Dat kan door als ploeg in uniforme kleding te verschijnen.

Bekijk onze wielerkleding ▸

Atletiekkleding

Gaat uw bedrijf deelnemen aan een van de vele bedrijfslopen? Dan is het natuurlijk een must om in de bedrijfskleuren aan de start te verschijnen. Het is een blijft een mooi beeld om uw bedrijf als sportieve eenheid te presenteren. Daarmee laat u aan iedereen zien dat u sportief aan de weg timmert!

Bekijk onze Atletiekkleding ▸

Triatlonkleding

Triatlon is een sport die langzaam maar gestaag aan populariteit wint. Ook voor bedrijventeams. De kleding moet het comfort van de sporter waarborgen en natuurlijk ook een professionele uitstraling hebben. Van Rutten Promotion kan u die zorg uit handen nemen.

Bekijk onze triatlonkleding ▸

Skeelerkleding

Al een aantal jaren zit de skeelersport op de Nederlandse wegen in de lift. Wij kunnen skeelerkleding geheel naar wens leveren: kwaliteit, kleurstelling, bedrukking en aantallen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het team dat u sponsort als eenheid aan de start verschijnt.

Bekijk onze skeelerkleding ▸

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT:

Wielrenkleding Atletiekkleding Triatlonkleding Skeelerkleding
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk

Leveringen zijn al mogelijk vanaf 5 stuks! Indien gewenst komen wij de mogelijkheden uitgebreid toelichten.

Neem snel contact op ▸

Van Rutten Promotion
Coornwinderlaan 22
2651 ER Berkel en Rodenrijs

T: 010-5114916
M: 06-53378893
E: simon@vanruttenpromotion.com

Telefoon
E-mail
Facebook

 

Terug