EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

23-04-2024 | Weststrate: Nieuws april 2024!

Weststrate is jarig!

Het is tijd voor slingers, ballonnen en taart, want Weststrate bestaat 90 jaar!
In 2024 blikken we dankbaar en trots terug op de afgelopen 90 jaar. In een tijd vol innovatie en veranderingen in de wereld, wist Weststrate te blijven bestaan. We zijn jarig en dat vieren we samen! Met mooie jubileumacties en feestelijke activiteiten, dus houd ons in de gaten en feest mee!

Weststrate is jarig!
 

Koningsdag wordt een feestje!

Koningsdag staat garant voor een levendige, oranje sfeer in de horeca, retail en zorg. Weststrate heeft hiervoor alles in huis! Denk aan (SUP-proof) disposables of herbruikbare alternatieven, alles voor een goede afvalverwerkingtoilethygiëne en de schoonmaak. En oranje cadeauverpakkingen, tasjes en lint hebben we uiteraard ook!
Meer info en inspiratie op onze website!
Shop alles voor Koningsdag op onze website
 

Verbouwingsopruiming op = op!

We zitten middenin de verbouwing van onze nieuwe meubelshowroom op de eerste verdieping aan de Herculesweg. Inmiddels is na het sloopwerk het opbouwen begonnen!

In de tussentijd heb jij de kans showroommodellen van o.a. bureaustoelen, bureaus en kasten tegen superscherpe prijzen op de kop te tikken!

Check de opruimingsuitverkoop
 

Hersluitbare folie: duurzaam, nieuw en besparend

Hersluitbare folie is dé nieuwe materiaal- en kostenbesparende oplossing op het gebied van (vers)verpakkingen! Deze folie vervangt op meerportieverpakkingen het losse deksel en zorgt voor een langere houdbaarheid en voedselveiligheid. Hiermee bespaar je materiaal en productiekosten. Ook is het gemakkelijker en beter in gebruik!
Lees meer over deze oplossing en of deze in jouw verpakkingsproces past op onze website en vraag specialisten MaikelTim of Dennis naar jouw maatwerkoplossing!
Meer over hersluitbare folie
 

Tassen in stijl voor Stylo23

Sinds 2023 is Goes een kinder- en tienermodezaak rijker. Stylo23 verkoopt kleding van hippe, exclusieve merken voor newborns tot tieners. Weststrate verzorgde voor Stylo23 de draagtassen in vier varianten met luxe, kwalitatieve uitstraling. Ook ontwikkelden we een gave herbruikbare rugzak, een blijvende eyecatcher op straat! Lees meer over het project of neem direct contact op met Brecht of Dominique voor een afspraak bij jou op de zaak.

Meer over de tassen voor Stylo23
 

Afval? Zo pak je dat aan!

We zien én begrijpen de groeiende behoefte aan effectief afvalmanagement bij bedrijven en organisaties. Een goed afvalsysteem is essentieel voor goede afvalscheiding, maar waar begin je? Wij maken je wegwijs in alle mogelijkheden van afvalbakken en bijbehorende zakken. Neem een kijkje op onze website en bel onze specialisten Wilma of Erwin voor advies op maat!

Bekijk producten voor afvalverkwerking
 
 

Superscherpe kantooraanbiedingen

De nieuwe Worksmart is weer uit! Deze staat vol met slimme en duurzame oplossingen voor op kantoor.
Check gauw de aanbiedingen! En neem contact op met onze specialisten Annemarie en Giovanni.
Bekijk de Worksmart aanbiedingen

Kom werken bij Weststrate!

Om onze inkomende en uitgaande goederen goed te verwerken zoeken wij een logistieke aanpakker die kan order picken en helpen met het laden en lossen.
Ben of ken jij die persoon? Lees meer en solliciteer!
Ik kom werken bij Weststrate
 

Blijf op de hoogte

Weststrate is actief op diverse social media kanalen. Neem een kijkje en blijf op de hoogte!
Email
Website
Instagram
Facebook
LinkedIn
Pinterest
YouTube
 
Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338 PL · Netherlands

 

Terug