EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

02-04-2024 | BOERplay: Spelen in de wereld van nijntje | BOERplay behaald het hoogste niveau op de CO²-prestatieladder!

 

In deze nieuwsbrief praten we je graag bij over de NIEUWE nijntje toestellen, een van de 500 speelplekken die opgeknapt wordt in de gemeente Tilburg, verbinding door de juiste speelplekken bij Europarcs en introduceren we de Smaragd voor de ultieme adrenalinekick!

 

Grootste nijntje speeltuin in Utrecht!

 

Spelen in de wereld van nijntje. Nieuw in het Julianapark, Utrecht! In de geboortestad van nijntje, kun je nu de eerste échte nijntje speeltuin vinden! De speelplek is feestelijk geopend door nijntje zelf. 

De BOERplay productontwerpers hebben hard gewerkt aan deze nieuwe toevoegingen van onze nijntje productlijn. Hierdoor was de opening van de speeltuin extra speciaal.

Met de realisatie van deze speeltuin in het Julianapark, bieden we kinderen de kans om de wereld van nijntje verder te ontdekken. De verhalen van Nijntje uit de "Het huis van nijntje", "nijntje in de Dierentuin", en "nijntje aan Zee", zijn gebruikt ter inspiratie voor de uitbreiding van de collectie nijntje speeltoestellen. 

De kinderen kunnen nu spelen bij nijntje thuis, voorgelezen worden in de voorleesstoel van nijntje, schommelen met een giraffe, klimmen op de schildpad en spelen met een heuse krokodil. BOERplay is wereldwijd de enige producent van speeltoestellen met de rechten om deze unieke nijntje-toestellen te produceren, en daar zijn we trots op! 

 

Lees meer over de nijntje toestellen

 
 

Het hoogste niveau op de CO²-Prestatieladder

Dit houdt in dat we niet alleen binnen ons eigen bedrijf de CO₂-reductie op orde hebben, maar ook dat we binnen onze branche en buiten onze keten andere organisaties stimuleren hun CO₂-uitstoot te reduceren.

Het uiteindelijke doel? Onze speel- en beweeglandschappen volledig klimaatneutraal te realiseren. Immers, als we vandaag de dag stil staan bij de gevolgen van onze handelingen voor het klimaat, dan beperken we de milieu-impact op de speelomgeving waar de toekomstige generaties kinderen zullen spelen.

Lees meer over de CO²-prestatieladder

 
 

Ervaar een adrenalinekick met ons nieuwste speeltoestel: de Smaragd

 

Via de steile wanden omhoog en glijdt vanaf 3 meter hoogte in vliegende vaart weer terug naar beneden! Voor menig kind is het een geweldige adrenalinekick. Maar de uitdaging stopt niet bij het glijden. Met zijn verschillende klimroutes is de Smaragd een spannend avontuur voor waaghalzen van verschillende niveaus.

 

Nieuwe speelplekken voor Europarcs Susteren

Verbinden doormiddel van het juiste speellandschap

Na een overname was dit vakantiepark toe aan meer verbinding door verandering. Het Europarcs vakantiepark in Susteren is omringd door natuur. Tijd om de natuur om het park heen te vertalen naar nieuwe speel- en ontmoetingsplaatsen.

 

Om een uitgebreide terreincheck te kunnen uitvoeren is onze recreatie-adviseur Remco van de Berg ter plaatse gegaan. Na inventarisatie kwam hij terug met een wensenlijst welke onder andere bestond uit de volgende elementen:

  • De dierenverblijven verbinden met een beleeftuin.
  • Een theater maken voor de animatie op het park.
  • Vuurplek maken voor jongeren.
  • De beplanting aanvullen bij de aanrijroute en de entree van het park.
  • Een Multicourt zodat er voor meerdere sporten gekozen kan worden.
  • Horeca terras verbinden met de speelomgeving.

Benieuwd hoe wij deze wensen vervuld hebben? Bekijk ons inspiratieproject op de website.

Lees meer over dit inspiratieproject

 
 

Speeltuin op het van Kinschotplein in Tilburg samen met bewoners vernieuwd!

De gemeente Tilburg zet stevig in op het herinrichten van haar speeltuinen, met ambitieuze plannen om binnen slechts enkele jaren zo'n 500 speelplekken op te knappen.

???????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????!
Bij speelplekvernieuwing luisteren we naar de wensen van de buurt via onze buurtparticipatie tool. Op het Van Kinschotplein kozen ze voor klimmen, glijden, schommelen en slingeren. Het ontwerp omvat deze favorieten, plus nieuwe paden en groen voor een visueel aantrekkelijk en avontuurlijk speellandschap.

Wil je meer weten over hoe de gemeente Tilburg deze speeltuin opnieuw heeft ingericht en de buurtbewoners heeft betrokken bij deze vernieuwing?

Lees meer over dit inspiratieproject

 
 

Klaar voor jouw nieuwe speel- en beweeglandschap? Neem contact op met een van onze adviseurs en voor een pleincheck of terreincheck!

Neem contact op met een van onze adviseurs

 
 
 


BOERplay B.V.
Hyacintstraat 2 | 4255HX Nieuwendijk | Nederland

+31 (0)183 402 366 | info@boerplay.com

Postadres: Postbus 10 | 4255ZG Nieuwendijk | Nederland

 

                                                  

Facebook

Link

LinkedIn

Twitter

Website

YouTube

 
 
 


Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, als op de website vermeld.

 
 
 

 

Terug