EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-03-2024 | NMM: Ga jij mee naar buiten?

 
GA JIJ MEE NAAR BUITEN?

In het weekend van 30 maart openen we het buitenseizoen en halen we álles uit de kast. En er is meer te beleven! Zoals de feestelijke tiende editie van de Nacht van de Militaire Muziek en de Museumweek die eind maart van start gaat. Benieuwd wat er allemaal te doen is in en rondom het museum? Lees snel verder!
 

OPENING BUITENSEIZOEN
Op 30, 31 maart en 1 april openen we het buitenseizoen en zijn de buitenactiviteiten weer ieder weekend geopend voor bezoekers. Rij in een mini-tank of mini-jeep of maak een ritje in de M-113 en de M-688 in de Arena! Ook wordt dit weekend de rijdende collectie uit Hangaar 8 na een diepe winterslaap van stal gehaald. Neem plaats op de tribune van de Arena en geniet!

De demonstratie is gratis voor bezoekers met een museumticket.
Lees meer
NEEM EEN KIJKJE IN DE BREGUET ATLANTIC
De Breguet Atlantic is zaterdag 23 maart open voor bezichtiging. Onze vrijwilligers vertellen je alles over het maritiem patrouillevliegtuig, in het vliegtuig. Je mag dus mee het vliegtuig in!
Meer informatie
 
DEEL JE MUSEUMKAART!
Tijdens de Museumweek mag de Museumkaart uitgeleend worden. Heb je er zelf één? Leen deze dan eens uit aan je familie of vrienden. Heb je zelf geen kaart? Vraag dan eens of iemand er één heeft. Van 30 maart t/m 5 april is de kaart niet persoonsgebonden.
Lees meer
 
JUBILEUM NACHT VAN DE
MILITAIRE MUZIEK
Op 15 en 16 maart 2024 is het zover: de tiende editie van de Nacht. Tijdens ‘De Nacht’ komen alle militaire orkesten van de Nederlandse krijgsmacht samen. Daarnaast zijn er inspirerende gasten als Postmen, Lílian Vieira, Izaline Calister, Simon Feenstra, Benjamin Herman en Frans Limburg.
Bekijk het programma
TICKETS BESTELLEN
Zin in een stoer dagje uit tijdens de Museumweek? Of kom je naar de opening van het buitenseizoen? Bestel je tickets online!
Tickets
     
Openingstijden
di - zo van 10.00 tot 17.00 uur
op maandagen in de door
Rijksoverheid
vastgestelde schoolvakanties
 
Contactgegevens
Verlengde Paltzerweg
1 3768 MX Soest
T: 085 003 6000
E: info@nmm.nl
 

 

Terug