EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

08-03-2024 | OnderwijsMedia: De beslismaanden komen er weer aan...

Nieuwsbrief

Bereik meer in het onderwijs!

 

???? Het programma van Edu-V in toegankelijke taal uitgelegd

???? De beslismomenten voor schooljaar 2024/2025 komen er weer aan

???? Nieuwe update van de OnderwijsMedia Portal

???? Hoe vertel je jouw verhaal met de juiste impact? 

­

 
 

De Edu-V & conferentiespecial: het programma Edu-V  in toegankelijke taal uitgelegd

Snel en gemakkelijk toegang hebben tot al je digitale leermiddelen en leeromgevingen? En tegelijkertijd erop kunnen vertrouwen dat je persoonsgegevens worden beschermd? Daar is een afsprakenstelsel voor nodig. 

Daarvoor is Edu-V in het leven geroepen, een initiatief van het ministerie van OCW, PO-raad, VO-raad, MBO Raad, en MEVW, VDOD en VEDN.

Hoe kan Edu-V dit verhaal op een toegankelijke manier overbrengen? Wat is de meerwaarde van dit programma en waarom heeft het onderwijs Edu-V nodig? Aan OnderwijsMedia de taak om dit te concretiseren. 

Ons advies? Betrek alle stakeholders, ontwikkel een (online) magazine en lanceer die tijdens de eerste conferentie van Edu-V. Een magazine is een mooie manier om het verhaal persoonlijk en minder complex te maken. Een magazine in toegankelijke taal, zonder wolligheid en jargon.

­

 

Meer over deze case

Rechthoek: afgeronde hoeken: Meer over deze case

­

 

­

­

­

 

De beslismomenten voor schooljaar 2024/2025 komen 
er weer aan. 

Maart, april en mei zijn voor het onderwijs de belangrijkste maanden waarin beslissingen worden genomen over het komend schooljaar.

Het juiste moment om je boodschap aan je doelgroep in het onderwijs te communiceren .

Effectieve communicatie met het onderwijs begint met het begrijpen van de behoeften en uitdagingen. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij het hart van het onderwijs te bereiken. Wil je meer weten over onze communicatie-aanpak? Of hoe je het onderwijs het beste kan bereiken? Maak hier een afspraak. We vertellen je graag meer!

Onderaan de nieuwsbrief vind je de verschijningsdata van de media in beslismaanden. Je krijgt bij elke plaatsing een bonuskorting van 10% op 
online- en printmedia.

­

­

­

Nieuwe update in OnderwijsMedia Portal

Aan het begin van 2024 heeft de OnderwijsMedia Portal een update gekregen. Daarin zijn de volgende aanpassingen doorgevoerd:

  • Volledig opgemaakte teksten (inclusief vet gedrukte woorden, onderstrepingen en links) kunnen via de portal worden aangeleverd.
  • Duidelijke weergave van de media waarvoor je reeds materiaal hebt aangeleverd en waarvoor je nog materiaal moet aanleveren.

Bekijk hier de nieuwe update.

­

 
 

Hoe vertel je jouw verhaal met de juiste impact?

Het onderwijs is van de inhoud. Verhalen vertellen is een krachting instrument om aandacht te trekken en betrokkenheid te creëren. Maar hoe vertel je jouw verhaal én zorg je ervoor dat het beklijft in de drukke wereld van het onderwijs? 

 

We komen graag bij je langs om je hier antwoord op te geven met praktijkvoorbeelden en je met cases te inspireren. Plan hier een afspraak in.

­

 

Media-overzicht

 

­

 

bekijk in een browser     

 
 

 

 

Terug