EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

05-03-2024 | Het Land van Jan Klaassen: Nieuw reusachtig speeltoestel!

Nieuw reusachtig speeltoestel!

Het royale speeltoestel heeft een omvang van 9 bij 14 meter en een maximale hoogte van 6,5 meter. Drie torens, gemaakt van duurzaam Robinia hout, komen tot hun recht in de bosrijke omgeving van het park. De 'eyecatcher' wordt 4,5 & 6 maart geplaatst en met Pasen (31 maart) gebruikt de paashaas hem om alle paaseieren te verstoppen

€ 3,50 winterkorting

Geldig tot 24 maart 2024

Buiten is het nog fris, maar van onze winterkorting word je warm! Ontvang tot 24 maart 2024 € 3,50 korting op je entree en geniet van een dag plezier samen met je familie. Klik op de button voor korting.

€ 3,50 winterkorting

 

€ 3,50 winterkorting

Rechthoek: afgeronde hoeken: € 3,50 winterkorting
 

Kinderfeest

Maak de verjaardag van je kind een onvergetelijk avontuur. Laat de jarige en vriendjes genieten van een dag vol attracties en vrolijke shows. Reserveer hier je kinderfeest!

 
 

Jan Klaassen Dromenland

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland start zijn seizoen op Goede Vrijdag 2024. Dit jaar valt de feestdag eerder dan normaal, namelijk op 29 maart. Kun jij niet wachten om samen met de kleintje het kampeergevoel te ervaren, klik dan op onderstaande button voor de mogelijkheden.

www.janklaassendromenland.nl

 

www.janklaassendromenland.nl

Rechthoek: afgeronde hoeken: www.janklaassendromenland.nl
 

Verkleden

In de verkleedhoek kunnen de kleintjes zich transformeren van piloten die de lucht doorkruisen tot een prinses die haar eigen sprookje schrijft! Laat de creativiteit de vrije loop en misschien trekt papa, mama, opa of oma ook wel een gek pak aan!

 
 

Bijzonder overnachten

Laat de kleintjes hun dromen waarmaken door te slapen in een omgebouwde brandweerauto, gezellige pipowagen of stoere safaritent. Kies jouw unieke slaapplek en maak overnachten een belevenis op zich. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button.

 
 

www.janklaassendromenland.nl

 

www.janklaassendromenland.nl

Rechthoek: afgeronde hoeken: www.janklaassendromenland.nl
 

Charles Dickens

De openingstijden van het museum zijn altijd verbonden aan de kindercamping. Vanaf Goede Vrijdag is het museum ieder weekend te bezoeken tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

www.dickensmuseum.nl

 

www.dickensmuseum.nl

Rechthoek: afgeronde hoeken: www.dickensmuseum.nl

 
 
 

Facebook icon

Instagram icon

 
 

 

 
 
 

 

Terug