EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

27-02-2024 | Weststrate: Weststrate op 4 & 5 maart op de Horecabeurs

 

Weststrate op 4 & 5 maart op de Horecabeurs

Op 4 en 5 maart a.s. staat Weststrate op de Horecabeurs in Goes, stand 125. Kom bij ons langs, ontdek ons veelzijdige assortiment en ontvang persoonlijk advies voor uw horecaonderneming. Vergeet niet dat u gratis entreetickets kunt aanmaken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Meer info en gratis tickets
 

Weststrate verbouwt en ruimt op!

Weststrate bouwt op de eerste verdieping aan de Herculesweg een volledig nieuwe meubilairshowroom om in de toekomst nog meer te kunnen laten zien van ons ruime assortiment aan kantoormeubilair en projectinrichting. 
Om ruimte te maken, verkopen we nu allerlei (demo) bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, krukken, poefjes, ladekasten en lockers voor zeer lage prijzen. Grijp die kans! Op=op! Bekijk de verbouwingsopruiming en lees meer!

Meer info en opruiming
 

Weststrate FSC® gecertificeerd

Weststrate heeft onlangs het FSC® (Forest Stewardship Council) certificaat ontvangen. Het FSC-certificaat bevestigt dat Weststrate voldoet aan strenge criteria voor verantwoord bosbeheer en duurzaamheid. Vanaf nu kunnen wij verpakkingen leveren met ons eigen FSC keurmerk en kunt u hiermee een duurzame bijdrage leveren aan mens en milieu. Meer weten over FSC gecertificeerde verpakkingsoplossingen? Lees meer of vraag het onze specialisten MaikelTim en Dennis!
Lees meer over onze FSC certificering
 

Nieuw: de Be Hybrid stoel

Maak kennis met de Be Hybrid Stoel van Be By Bèta. Dé innovatieve en duurzame oplossing voor diverse werkomgevingen. De stoel zit zeer comfortabel omdat het mechanisme zich automatisch aanpast aan de gebruiker voor direct comfort in elke zithouding. Wat deze stoel echt uniek maakt, is het gebruik van circulaire materialen. Lees meer op onze website of neem contact op met onze specialisten John en Annabel.
Ontdek de Be Hybrid stoel
 

Actie op luchtkussen enveloppen!

Weststrate heeft nu een superscherpe actie op twee populaire luchtkussen enveloppen. Zo bespaart u eenvoudig op uw verzendkosten én komen uw zendingen beschermd aan op de bestemming!
Kies voor de V922004 luchtkussen enveloppen met binnenmaat 170x260 mm van sterke kraftliner en dubbellaags noppenfolie. Of kies de meer duurzame V922007 Jiffy enveloppen met binnenmaat 240x343 mm van kraft materiaal, volledig gerecycled en afbreekbaar!
Ontdek beide artikelen in onze webshop of kom langs in onze showroom.
Bekijk de actie
 

Opruiming van cadeauverpakkingen

Korting op een mooie selectie van ons cadeaupapier! Zo maken we weer ruimte voor nieuwe dessins. Kijk snel in onze webshop of kom langs in de showroom.

Bekijk opruiming cadeauverpakkingen
 

Nieuwe HushHybrid in onze showroom

In onze showroom pronkt nu een fonkelnieuwe HushHybrid van Mikomax smart office! Een belcel speciaal ontworpen voor comfortabele solowerkplekken en videoconferenties. Compact, flexibel en stijlvol - een perfecte oplossing voor de huidige norm van werken. Benieuwd? Ervaar het in de showroom van Weststrate! Vraag daar naar de mogelijkheden of neem contact op met onze meubilair specialisten John en Annabel.

Bezoek onze belevingsshowroom
 

Nieuwe Quantore Worksmart

Een ervaren rot in het vak of een jonge professional? We willen allemaal ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk doen. In de nieuwe Worksmart vindt u alles om het beste uit uzelf te halen.
Bekijk de nieuwe Worksmart

Deelname 65 van Walcheren

Weststrate is dit jaar weer medesponsor én deelnemer bij de estafetteloop DAMEN Naval – 65 van Walcheren op 3 maart 2024. Komt u ons aanmoedigen langs het mooie parcours over Walcheren?
Meer over de 65 van Walcheren
 

Blijf op de hoogte

Weststrate is actief op diverse social media kanalen. Neem een kijkje en blijf op de hoogte!
Email
Website
Instagram
Facebook
LinkedIn
Pinterest
YouTube
 
Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338 PL · Netherlands

 

Terug