EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

13-01-2021 | NMM: Op de plaats... Rust (weer)

 

OP DE PLAATS... RUST

Verlenging van de harde lockdown is helaas een feit. Het museum blijft gesloten t/m 9 februari. Daarna hopen wij je snel weer te zien! Tot die tijd.. hou vol en stay safe.

Tips om de lockdown door te komen? Lees snel verder!

EEN FRISSE NEUS HALEN

In de directe omgeving van het museum vind je Park Vliegbasis Soesterberg. Maak een boswandeling over het munitiepark, richting landgoed De Paltz, en land op de landingsbaan. Ervaar het weidse uitzicht en geniet van de bijzondere natuur! Ook zijn er diverse fietsroutes die je langs het militair erfgoed van de basis voeren. Volg hiervoor de aangegeven routes op het terrein rond het museum.

Kom je niet uit de buurt? Parkeer je auto gratis op ons parkeerterrein en start hier je wandeling of fietstocht. Op ons terrein, bij Hangaar 8, zijn dagelijks van 10-17 uur toiletten geopend.

WENSKAARTEN VOOR MILITAIREN OP MISSIE

Door de tijdelijke sluiting kon de actie 'Stay Safe!' niet plaatsvinden in het museum. Maar dat betekent niet dat het sturen van een kaartje aan militairen op missie onmogelijk is. Na onze oproep om thuis een kaartje te schrijven, hebben wij een hoop wenskaarten mogen ontvangen!

De Militaire Post Organisatie zorgt ervoor dat deze wenskaarten in de missiegebieden aankomen. Hier gaan wij veel militairen blij mee maken!

 

 

EEN VLUCHT DOOR HET MUSEUM

Mis je het museum ook zo erg en kun je niet wachten tot je onze collectie mag komen bewonderen?

Neem een digitale vlucht door het museum en ontdek onze spectaculaire vliegtuigen, tanks en nog veel meer! Wedden dat je daarna nog meer zin hebt om naar het NMM te komen? Tot snel! 

Vlieg door het NMM

 

 

 

GA THUIS OP MISSIE

Iets leuks doen met de kinderen nu het museum gesloten is? Ga thuis aan de slag met onze stoere kleurplaten, camo-opdrachten of knutsel thuis een codekraker en maak je eigen geheimtaal. Veel plezier!

 

Ontdek onze thuistips

 

GERESERVEERDE TICKETS?

Heb je gereserveerd voor een bezoek in de periode dat we gesloten zijn? Dan blijven jouw gekochte tickets geldig en kunnen deze voor een nieuwe datum gebruikt worden zodra we weer open mogen.

Ga naar de website

 

 

 

 

Openingstijden
di - zo van 10.00 tot 17.00 uur
op maandagen in de door
Rijksoverheid
vastgestelde schoolvakanties

 

 

Contactgegevens
Verlengde Paltzerweg
1 3768 MX Soest
T: 085 003 6000
E: info@nmm.nl

 


© 2021 Nationaal Militair Museum     Algemene voorwaarden     Privacy

 
 

 

Terug