EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

02-07-2020 | Onderwijsmedia: Impact en interactie door onderwijscommunicatie?

Welkom bij OnderwijsMedia Insights #1. 
Samengesteld uit eigen onderzoek of bijdragen van onze partners.
Maandelijks bieden we je inzichten en zoomen wij in op relevante ontwikkelingen.

 

Mediagedrag in onderwijs verandert door corona

Sinds de coronamaatregelen is het mediagedrag bij ruim 2/3 van de leerkrachten en docenten veranderd. Dat blijkt uit een peiling van OnderwijsMedia onder leerkrachten en docenten in het PO en VO. Waar onderwijsprofessionals voor de uitbraak van het coronavirus hun onderwijskennis voornamelijk via bijscholing, collega’s en literatuur vergaarden, is dat door de coronamaatregelen veranderd. Alle resultaten van het onderzoek zijn te vinden in deze blog op onze website.

 

OnderwijsMedia groeit!
Nieuwe opdrachtgevers in 2020.
Onderwijsmedia werkt voor de belangrijkste verenigingen en uitgeverijen in het onderwijs. In het afgelopen schooljaar zijn er mooie nieuwe samenwerkingen gesloten en bestaande geïntensiveerd. Daardoor kan OnderwijsMedia nu ook campagnes dwars door het hele onderwijsmedia-landschap aanbieden.

 

Een natuurkundige bij een mediabedrijf? 
Maak kennis met OnderwijsMedia!
Maandelijks spreken wij met een medewerker en praten we kort over de gang van zaken, zodat wij (jij en ik) elkaar wat beter kunnen leren kennen. In deze blog stellen we je voor aan Martijn en vertelt hij meer over hoe hij de operations binnen OnderwijsMedia heeft geoptimaliseerd.

Het Martini-Model?
Lead generation in optimaforma!
“Iedereen is tegenwoordig uitgever.” Een veelgehoorde uitspraak. Uitgeverijen zijn in transitie. Naast (traditionele) advertentie-modellen ontstaan nieuwe, meer hybride advertentie- en transactiemodellen. Maar hoe ga je daar nu slim mee om? Hoe bepaal je bijvoorbeeld welke content je gratis aanbiedt? Welke platformen zet je in? Ben je benieuwd (en uitgever)? We presenteren het graag aan de hand van het Martini-Model. Meer weten?

Impact en Interactie in het Onderwijs? 
Wij helpen je graag!
Als OnderwijsMedia geloven wij dat de kwaliteit van het onderwijs bepaald wordt door de professionals die er in werken. Daarom werken wij voor verenigingen en uitgeverijen die daar hetzelfde over denken. Die relevante (vak-)informatie van hoge kwaliteit bieden, juist nu.
Hoe kun je daar als adverteerder bij aansluiten? Hoe kies je welke media bij jouw organisatie en doelstellingen passen? Hoe kun je thematisch inspelen op de ontwikkelingen in het onderwijs? OnderwijsMedia helpt je graag en adviseert jou in het woud van media in het onderwijs. Deel nu je doelstellingen/ wensen en je ontvangt een uitgekiend mediaplan.

 

Doorsturen aan een collega

Doorsturen aan een collega

Delen op LinkedIn

Delen op LinkedIn

 
 
 
 

Email

Website

LinkedIn

 
 

Copyright © 2020, OnderwijsMedia, All rights reserved.

www.onderwijsmedia.nl
030 – 210 23 86
 

 

 

Terug