EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-12-2019 | RefoPortaal: Ook benieuwd wat Roelof Bisschop van het discriminatieverbod vind?

 

Het beste van RefoPortaal.NL

Afbeelding

 
 

Kerksloop in Duindorp: ‘Het werd tijd dat de kerk eraan ging’

Afbeelding


Kerksloop in Duindorp: ‘Het werd tijd dat de kerk eraan ging’

Met luid gekraak komt het dak van de kosterswoning die aan de Pniëlkerk in Duindorp vastzit, los. Als het dak de grond raakt, waait een flinke stofwolk op. De meeste omwonenden zijn niet rouwig om de sloop. ‘Het werd tijd dat de kerk eraan ging.’
 

Lees meer

 

Mijn bijdrage aan het kamerdebat over de kinderopvangtoeslag-affaire

Afbeelding


Mijn bijdrage aan het kamerdebat over de kinderopvangtoeslag-affaire

De overheid als dienares van God heeft tot taak recht te doen en burgers te beschermen tegen willekeur. In deze taak, voorzitter, heeft de overheid ten diepste gefaald.

Alle voorgaande sprekers hebben al gewezen op de dramatische omstandigheden waarin ouders zijn terechtgekomen als gevolg van het handelen van een niets ontziende Belastingdienst. De verhalen die we de afgelopen jaren hebben gehoord zijn schrijnend.

Afgelopen week nog nam een mevrouw contact met mij op. In 2014 een terugvordering van 50.000 euro. Met telefoontjes, brieven en bezwaren werd niets gedaan. Loonbeslag, jaren van ellende, haar echtgenoot heeft meermaals geprobeerd zich van het leven te beroven. 
 

Lees meer

 

Wat zit er achter Erdogans tirades tegen Israël?

Afbeelding


Wat zit er achter Erdogans tirades tegen Israël?

De autocratische leider van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, heeft Israël maandag opnieuw veroordeeld. Hij beschuldigde de Joodse Staat openlijk van het ‘executeren en genadeloos vermoorden van onschuldige meisjes, vaders, moeders, bejaarden, kinderen en jongeren in de straten van Palestina.’
 

Lees meer

 

Roelof Bisschop: Uitbreiding discriminatieverbod niet nodig

Afbeelding


Roelof Bisschop: Uitbreiding discriminatieverbod niet nodig

Lees hier de inbreng van SGP-Kamerlid Roelof Bisschop bij de behandeling van het voorstel om het rijtje met discriminatievoorbeelden uit artikel 1 van de Grondwet uit te breiden.

"Hoe ver moet je gaan met het vastleggen van allerlei verbijzonderingen van het artikel over gelijke behandeling in de Grondwet? Die vraag komt bij de SGP sterk naar boven bij de bespreking van dit wetsvoorstel. De indieners kiezen ervoor om ook handicap en seksuele gerichtheid op te nemen als non-discriminatiegrond.

Wat betekent dat concreet? Het rijtje van gronden in artikel 1 van de Grondwet wordt dan uitgebreid met twee extra gronden. Maar het wordt niet duidelijk of daarmee het rijtje compleet is.

 

Lees meer

 

Vakantiepark Witterzomer

Afbeelding


Advertorial
Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is een vakantiepark gelegen dicht bij Assen, op het park zijn verschillende mogelijkheden voor zowel dagrecreatie als voor verblijf. Met de vele faciliteiten die het park te bieden heeft is er altijd wel wat doen. Op het park is mogelijk om te kamperen, te verblijven in een van de vele verschillende accommodaties of zelfs als complete groep in een van de groepshuizen.

Bij Wittezomer is er voor ieder wat wils door de vele faciliteiten en mogelijkheden kan iedereen een perfecte Witterzomer vakantie samen stellen en beleven.

Sinds dit jaar biedt Witterzomer naast een speelvijver, verwarmd openlucht zwembad en vele sportvelden en speeltuinen ook een eigen indoorspeeltuin aan! De nieuwe indoorspeeltuin en bowling Skik is sinds mei geopend voor verblijfsgasten van Witterzomer en sinds september ook te bezoeken voor dag gasten. Wanneer komt u ons park bezoeken?

Kijk voor meer informatie op: witterzomer.nl
 

 

 

Afbeelding

 

 

KLIK HIER MEER NIEUWS

KIJK HIER VOOR VEEL MEER ADVERTEERDERS

Adverteren op RefoPortaal biedt veel voordeel!

Afbeelding

Wij bieden bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik. RefoPortaal is inmiddels uitgegroeid tot de snelstgroeiende startpagina van christelijk Nederland. 

Sinds de start in september 2014 zijn inmiddels:
- 3.000 advertentiepagina’s op de site gevuld;
- tellen we 300.000 bezoekers per jaar;
- verzenden wij  onze nieuwsbrief naar 8.500 adressen.

Deelname biedt de volgende voordelen:
- uw deelname wordt door ons gedeeld onze Social Media kanalen;
- wij plaatsen de URL van uw website op onze partnerpagina, waardoor Google uw website beter waardeert;
- wij vermelden uw deelname in onze nieuwsbrief;
- wij plaatsen gedurende twee dagen een redactioneel artikel op onze nieuwssite;
- wij plaatsen uw vacatures kosteloos op onze site;
- wij plaatsen uw aanbiedingen gratis op onze Social Media.

De kosten voor vermelding op onze site met een eigen organisatiepagina bedragen slechts € 129,00 per jaar. Daarmee heeft u direct toegang tot alle bovenstaande voordelen. 

In geval van een 2-jarige vermelding verstrekken wij een korting van 15% op het totale bedrag en plaatsen wij gedurende drie maanden kosteloos een banner van uw organisatie op onze homepage en 4 overige pagina’s naar keuze. Aanmelden kan door op de onderstaande button te klikken.

 

 

IK WIL ADVERTEREN

 

Social

Facebook

Social

Website

Social

E-mail

 

RefoPortaal.NL, Dronensingel 3-D,
2411 GT Bodegraven, 
Telefoon: 06 - 53 10 66 26

 

 

Terug