EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-11-2019 | Withagen Attractieverhuur: Nieuwsbrief november 2019

 

 Sinterklaas
Beste ,
Nog maar een paar nachtjes slapen.Dan is Sinterklaas weer in het land. Een geweldig kinderfeest wat we op traditionele manier vieren. Dit jaar komt hij wel op een hele bijzondere manier aan.In de plaats Appeldoorn. Namelijk met de trein.Hij laat dan alle kinderhartjes weer sneller kloppen.

Wilt u ook een bijzonder ontvangst tijdens u Sinterklaas feest kijk dan eens onder het knopje Attractie daar zie dan o.a. Treinexpress.Past dit niet in u plaatje dan hebben we noch veel meer te bieden. Voor u Sinterklaasmiddag op u bedrijf of gewoon heerlijk avondje bij u thuis.

Kijk voor ons complete aanbod in onze actuele online folder. Vindt u echter hier niets naar uw zin, neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk Voor ons complete aanbod kijkt u in onze actuele online folder

.

 

 

Zweefbal

Ook tijdens de wintermaanden gaat de verhuur gewoon door. Omdat vaak in deze periode het weer toch minder is dan in de zomer hebben wij speciaal voor binnen  een ruim assortiment aan spellen b.v zweefbal

Zweefbal is een leuk spel voor jong en oud. Het beste speel je dit spel binnen omdat je dan geen last hebt van de wind. Doordat er lucht uit de trechters komt, ontstaat er een luchtstroom en kan de bal blijven zweven. Probeer de ballen in een zo kort mogelijke tijd van de ene kant naar de andere kant te brengen. Het leuke aan het zweefbalspel is dat je het met 2 teams tegen elkaar kan spelen.

 

 

 

 

 

Sarah kantoor Vrouw

Weer een bijzonder Sarah erbij in het assortiment opblaasfiguren van Withagen-attractieverhuur. De Sarah kantoor vrouw zal zeker bij u medewerkerster in de smaak vallen. Zeker doordat het een moderne uitstraling heeft en niet het oud bollige. Waar de meeste tegen op zien als ze 50 worden.

Wist u dat onze Sarah en Abraham niet alleen in te zetten zijn voor het 50 jaar worden. Kan ook bij een thema feest ingezet worden. We kunnen namelijk de jaartallen er afhalen of wijzigen. Op deze manier een extra toevoeging en een feestelijke aankleding op u feest of evenement.

Wist u dat wij een compleet feest voor u kunnen regelen. Van stoelen,tafels tot springkussen. zodat uw alles op een plaats kan afhalen of bij u te laten bezorgen.

 

 

 

 

Zwieren in de Zweefmolen

De Jungle Swing zweefmolen is een topattractie waarin je als een echte Tarzan tussen het gebladerte in het rond kunt slingeren. De gehele attractie heeft een jungle thema en is prachtig afgewerkt met de karakters uit de Tarzan films.

De Jungle Swing zweefmolen is in snelheid regelbaar. Zo kunnen de allerkleinsten rustig zweven en wie wat meer durft kan een stuk harder in de rondte gaan. Er zijn 4 enkele stoelen en 4 dubbele stoelen. In de dubbele stoelen is het zelfs mogelijk om achteruit te gaan!

'S avonds is de Jungle Swing een prachtig gezicht met zijn verlichting in junglekleuren. De Jungle Swing zweefmolen is ook leuk op een winterfair of kerstmarkt in combinatie met bijvoorbeeld het Minireuzenrad of de Multi Trampoline.


 

 

 

             

 

 

Terug