EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

08-11-2019 | KindVak Beurs: Kijk nu de Najaarseditie van KindVak magazine is uit!

 

KindVak Magazine - het magazine voor alle
professionals die werken met kinderen tot 16 jaar.

 

alt-0

Najaarseditie van KindVak magazine is uit!
Met het produceren van deze nieuwe editie van het KindVak Magazine is weer ‘in de volle breedte’ aandacht voor het sociale domein.

Tegelijkertijd met het uitkomen van deze KindVak Magazine wordt er door ons hard gewerkt aan de nieuwe editie van het KindVak event in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Extra nieuwsfeit hierbij: KindVak bestaat volgend jaar 25 jaar. Op een volle vloer met een extra beurshal tonen bedrijven hun nieuwste produkten en diensten aan professionals uit opvang, onderwijs en jeugdzorg. De integratie die gaande is tussen deze branches komt volop aan de orde in diverse items binnen het enorme workshopprogramma. Tekenend hiervoor is het AVS-symposium tijdens KindVak waar schoolleiders samenkomen om de kansen en de kracht van deze integratie te bespreken
(lees hiervoor het artikel van Henk Derks in dit Magazine). 25 jaar KindVak wordt zo een wel heel mooie editie met een Oranje tintje: met de komst van Prinses Laurentien naar KindVak om aanwezig te zijn op het symposium voelen wij ons uiteraard enorm vereerd!

 
 

Naar het magazine

 
 
 
 
 


 

 
 

 

alt-1

 

 

Het lerarentekort vraagt om inventieve oplossingen

 

Marc van der Meer is hoogleraar onderwijsarbeidsmarkt, en houdt zich bezig met het vraagstuk van het lerarentekort en het onderwijs, dus de personeelsvoorziening. Dat is een heel omvangrijk vraagstuk met uiteenlopende aspecten over de vraag naar leerkrachten en het aanbod ervan.

 
 

Lees verder

 
 

alt-0

 

alt-3

 

 

Op zoek naar de samenhang van kinddiensten

 

Er wordt op dit moment regelmatig gesproken over ‘de toekomstagenda schoolleiders’. Maar wat staat er eigenlijk op de agenda van de toekomst? Arie Slob, minister van Basisonderwijs- en Voortgezet Onderwijs en Media, zoekt samen met de schoolleiders naar antwoorden.

 
 

Lees verder

 
 
 

alt-4

 

 

Expertisecentrum voor zorg en onderwijs

 

In IKC IJmond werken professionals uit onderwijs, jeugdhulp en zorg nauw samen. Gezamenlijk bieden zij onderwijs, begeleiding en behandeling op maat aan kinderen van 2 tot 13 jaar. Het gaat om kwetsbare kinderen, die meer ondersteuning nodig hebben dan het reguliere basisonderwijs kan bieden.

 
 

Lees verder

 
 


Contact | Nieuws | Beursinfo | Exposanten | Partners

Volg KindVak op

ConExpo bv · Postbus 97 · Drunen, VT VT 5150 AB · Netherlands
Toon email in browser
 

 

Terug