EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-08-2019 | Withagen Attractieverhuur: Nieuw koelkast

 

https://i.ibb.co/nfHmwrS/Nieuwe-header.gif

https://sendit.nilmedia.com/uploads/wthgatt/0164/template03/withagen_body_01.gif

 

 TA-TU-TA-TU-TA-TU-TA-TU!
Beste [Name,fallback=],

Sinds kort beschikken wij zelfs over een eigen ambulance springkussen. Als deze ambulance komt is er gelukkig geen ernstig ongeluk gebeurt. Maar juist iets leuks te vieren. Onze ambulance springkussen is uitstekend in te zetten tijdens veiligheidsdagen of andere voorlichtings evenementen als je ook de aandacht van de kinderen wilt trekken. Het ambulance springkussen heeft hoge wanden waardoor het extra veilig is. Ben je benieuwd wat het kost kijk dan op onze site bij ambulance springkussen.


Voor ons complete aanbod kijkt u in onze actuele online folder. Vindt u echter hier niets naar uw zin, neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk.

 

https://sendit.nilmedia.com/uploads/wthgatt/0164/template03/withagen_body_05.gif

 

http://www.withagen-attractieverhuur.nl/nieuwsbrieven/afbeeldingen/2019/06-juli-2019/Buffettafelhoes.JPG

Nieuw koelkast

Niemand vind het lekker om warm drinken te hebben. Omdat het steeds warmer wordt in Nederland hebben wij tegenwoordig ook koelkasten in de verhuur. Deze koelkasten zijn voorzien van een glazen deur zodat je goed kan zien of er nog genoeg voorraad in ligt.

Het voordeel is dat als de koelkast op locatie aan komt hij gelijk aan kan. Dit is alleen mogelijk als hij rechtop vervoerd wordt. Wil je meer info over de koelkast kijk dan op de site.

Naast koelkasten hebben wij nog meer handige dingen als je een feestje geeft. Tafels en stoelen hebben wij ook of je er nu 5 of 300 nodig hebt geen probleem. En onze grote parasols van 5 meter doorsnee zijn ook heerlijk met het warme weer

 

 

 

 

http://www.withagen-attractieverhuur.nl/nieuwsbrieven/afbeeldingen/2019/05-augustus-2019/Tilburgse_Kermis.JPG

Water attracties altijd leuk

Tijdens zomerse dagen is er toch niets leukers dan met water te spelen. Wij hebben verschillende opblaasbare spelkussens waar bij dit nog leuker wordt.

Zo hebben we maar liefst 3 verschillende buikschuifbanen. Er is er is er zelfs 1 waarbij je tegen mekaar kan buikschuiven met onze dubbele buikschuifbaan. Wat is er nu leuker om te kijken wie het eerst aan de andere kant is van de buikschuifbaan.

En dan is er natuurlijk nog de super lange mega rodel baan. Hier ga je met een band vanaf en kan je wel 23 meter ver mee komen. Dit is echt wel een blikvanger op elk evenement

 

 

http://www.withagen-attractieverhuur.nl/nieuwsbrieven/afbeeldingen/2019/05-augustus-2019/Tilburgse_Kermis.JPG

Tilburgse kermis

Ook dit jaar werd onze treinexpress 52 persoons omgedoopt tot kermis trein. Vanaf het station werden de kermis bezoekers naar het Koningsplein gebracht. OP dit plein was de nostalgische kermis. De trein werd helemaal gebrand in de kleuren van de Tilburgse kermis. Zwaaien en zwieren heeft hier een leuk filmpje van gemaakt.

Zaterdag was voor de tweede keer de kermis run. Dit is een ludieke run waarbij 22 locatie worden aangedaan. De deelnemers die op het station aan kwamen werden door de kermis trein naar de start gebracht.

Tijdens roze maandag reden de dragon queens mee in de kermis trein in de parade. De sfeer was deze dag heel gemoedelijk en de trein is dan ook vaak gespot door lokale en landelijke media.

 

https://sendit.nilmedia.com/uploads/wthgatt/0164/template03/withagen_body_13.gif

             

 

 

Terug