EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

06-08-2019 | BOERplay: Stilzitten in de zomervakantie? Echt niet! 

BOERplay nieuwsbrief #75 - Spelenderwijs

CIRCULAIR SPELEN AWARD - BEURZEN - PROJECTEN

Waar veel mensen nog aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie zijn we bij BOERplay druk bezig met de afronding van enkele grote en kleine projecten. Zodat nog deze zomer, kinderen optimaal kunnen genieten van nieuwe en vernieuwde speelplekken door heel Nederland. En we zijn volop nieuwe creatieve en verrassende speel- en beweegprojecten aan het tekenen, ontwerpen en inrichten. Wij zitten deze periode dus zeker niet stil!

Ook zijn we druk met de organisatie van deelname aan de verschillende beurzen in binnen- en buitenland in het najaar. Zo staan we begin oktober op Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht, in november op de FSB in Keulen en op de recreatievakbeurs Hardenberg. Uiteraard brengen we ook dit jaar weer nieuws op de beursvloer, dus ben je van plan om een van deze beurzen te bezoeken, kom dan zeker bij ons langs!

Heb je ook gezien dat we onlangs de Circulair Spelen Award gewonnen hebben met het ontwerp en realisatie van Speeltuin Buitenwereld in Houten? Lees hierover meer op onze website.

We horen het graag als jij een mooi project met onze producten hebt gerealiseerd en aan iedereen wilt laten zien hoe het is geworden. 

Veel leesplezier!

Facebook

Twitter

Website

Instagram

 
 
 

Indoor speelplezier Landal Vennenbos
Het indoorspeelparadijs van Landal Het Vennenbos biedt al jaren speelplezier voor groot en klein, maar was aan vernieuwing toe. Onlangs is hier een avontuurlijk speelbos voor in de plaats gekomen, met een breed aanbod in speelwaarden voor jong en oud voor optimaal speel- en beweegplezier. Op verzoek van onze klant Landal, is een indoor speelbos ontworpen met bijpassende inrichting en veelzijdige speelwaarden.  Lees meer .
 

Spelen in Alpensfeer!
SnowWorld Zoetermeer heeft een nieuwe speeltuin, volledig in Alpenstijl waar naar hartenlust gespeeld kan worden op de vele speeltoestellen. Een speellandschap van ongeveer 1000 vierkante meter gebaseerd op wintersport en de Alpen. De 'Alpenspeeltuin' ligt naast het nieuwe restaurant en het grote buitenterras. Hierdoor beleven bezoekers het hele jaar door speel- en skiplezier. 
Lees meer ...

 

WALL OF FAME

 

Meer weten over deze projecten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

Nog meer inspiratie

 

b3bd9ae7-20d7-47b8-968d-60de39d1d0a9.jpg

 

BOERplay / Hyacintstraat 2 NL - 4255 HX Nieuwendijk / T 0031 183 40 23 66 

BOER Belgium bvba / Sneeuwbeslaan 4 - bus 13, 2610 Antwerpen (Wilrijk) / T 03 31 48 679 


Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden , als op de website vermeld.

 

b52b4658-60fc-4c9d-a371-3da1032bb5ca.jpg

 

 

Mail: info@boerplay.com - Website: www.boerplay.com
Twitter: /boerplay - Facebook: /boerplay

  

 

Terug