EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

20-07-2019 | Blomsma Print&Sign: Zoek je redenen om ons Open Huis te bezoeken?

 

Ons Open Huis op 27 september is op vele manier een goede investering van je tijd. Laten we de belangrijkste noemen:

  • Kennis waar je direct iets mee kunt. De seminars zullen je inspireren, nieuwe dingen leren of concrete tips geven waar je direct mee aan de slag kunt. Plaatsen in deze seminars zijn beperkt. Schrijf je dus vandaag nog in.
  • Inspiratie. De kans is groot dat je na Igor's presentatie direct terug naar je werk wilt om al zijn tips in de praktijk te gaan brengen. Ook de anders sprekers hebben maar 1 doel: jou inspireren over hoe signing een werkomgeving kan veranderen in een trendy 'home away from home'.
  • Netwerken. Niet alleen vertellen wij je graag alles over Blomsma en ons werk, maar met zoveel deelnemers is de kans groot dat je zeer interessante gesprekken hebt met vakgenoten, leveranciers of misschien wel een nieuwe klant!

De toegang is gratis maar we vragen je wel om aan te melden via de speciale Open Huis pagina. Hier kun je jezelf ook voor de verschillende seminars inschrijven. 

AANMELDEN BLOMSMA OPEN HUIS

Hieronder hebben we enkele hoogtepunten uit het programma opgesomd.

Igor Beuker

Keynote: Igor Beuker – Spreker, host, serie-ondernemer, trendwatcher

Igor Beuker is professioneel spreker en host die met regelmaat op radio en televisie verschijnt als onafhankelijk expert op het gebied van marketing, media en innovatie. Tijdens 1.000+ conferenties en op Twitter was Igor al meerdere keren trending topic als “Math Man in world of Mad Men”, in reviews door velen omschreven als “Burning Man meets Ted". 

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA


 

Bert Schreuder 3M

Seminar: Trends in interieurdecoratie

Bert Schreuder van 3M toont je nieuwe toepassingen waar je op duurzame wijze gebruik van kunt maken voor decoratie of renovatie van interieurs of exterieurs van (bedrijfs-)panden. Hij doet dit aan de hand van de meest recente interieurtrends die met hoogwaardige folies toegepast worden in interieurs en architectuur van (bedrijfs-)panden. Dit is hét moment voor iedere architect, facilitair manager, projectontwikkelaar, interieurbouwer, projectinrichter of creatief bureau om geïnspireerd te worden.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA


 

Stefan Flederus System Line

Seminar: Warmtewerende en veiligheidsfolies

Stefan Flederus van System-Line en Roy Bravo van Blomsma Print & Sign vertellen je alles over de kenmerken van veiligheidsfolie en zonwerende folie. Kantoren of werkruimtes met veel glas lopen meer  risico op doorvallen/inbraak en de nadelige effecten van glas op het klimaat. Wij bieden voor beide problemen een oplossing met folie, onzichtbaar dus met behoud van de uitstraling van het pand, gemonteerd wordt op het glas. 

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA


 

Ron Teeuw

Seminar: Uw DNA als startpunt voor effectieve signing

In deze presentatie geeft Ron Teeuw, senior projectmanager bij Blomsma Print & Sign concrete voorbeelden en tips hoe je het DNA van je bedrijf vertaalt in effectieve signing. Weg van de verzameling losse bordjes en op naar 'story telling' via signing.

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA


 

Johan Bonner Squid1

Seminar: Squid, de revolutionaire zelfklevende raambekleding

Johan Bonner (Director Squid) vertelt ons alles over de zelfklevende transparante raambekleding, Squid. Deze stof, zeer populair onder architecten door zijn matte uitstraling, is geschikt voor elk type interieur en elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Wij demonstreren Squid live tijdens het Open Huis en kunt u zelf inspiratie opdoen voor uw volgende interieurproject met Squid. 

BEKIJK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

Zoek je nog meer redenen om naar ons Open Huis te komen op 27 september? Bekijk dan snel het volledige programma op onze website. Neem je een collega of relatie mee? Laat die persoon zich dan a.u.b. ook aanmelden via de Open Huis pagina. Voor de seminars zijn een beperkt aantal plaatsten beschikbaar, dus meld je snel aan om je plek zeker te stellen.

AANMELDEN BLOMSMA OPEN HUIS

Ik kijk uit naar je komst.

Vriendelijke groet,

Ron Teeuw
Senior Projectmanager

Blomsma Print & Sign

T 079 330 10 71
M 06 20 391 031
E r.teeuw@blomsma.nl

Balk

Visit our Website-stempel-P&S

Print&Sign_DEF_PMS

 

 

Terug