EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-05-2019 | Groen Educatief: Verandering in bestelproces: samenwerking met Heutink

 

Verandering in bestelproces, nieuw werkboek Leer het Woord en bekijk onze nieuwe website.

Bekijk online

Royal Groen Educatief

webshop  •  contact  

 

In deze nieuwsbrief:

» Verandering in bestelproces: samenwerking met Heutink

» Bezoek onze nieuwe website!

» Taal actief: hulp bij handhaving niveau

» Vers van de pers: Leer het Woord

 
 
 

 

Verandering in het bestelproces: samenwerking met Heutink

 

 

We denken er steeds over na hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. Een van de verbeteringen die we zullen doorvoeren is het afbouwen van onze rechtstreekse leveringen aan scholen. We gaan onze samenwerking met de schoolleveranciers intensiveren.

Voor u betekent dat meer bestelgemak: u hoeft nu slechts één bestelling te plaatsen voor alle benodigdheden voor het volgende schooljaar en uw schoolleverancier kan u beter ondersteunen in het samenstellen van een pakket op maat.

Een ander voordeel is dat we ons bij Royal Jongbloed Education kunnen focussen op de inhoud, u beter kunnen ondersteunen in het maken van de juiste keuzes en tegelijk ook beter informatie kunnen ophalen om onze producten nog beter te maken. De tijd die we winnen door het bestelproces door de schoolleveranciers te laten doen, willen we gaan steken in inhoudelijke voorlichting en in onze relatie met u als klant. We stellen uw inbreng ten aanzien van onze methoden zeer op prijs.

Overgangsjaar 2019
Voor dit jaar geldt een overgangssituatie. Dat houdt in dat scholen die rechtstreeks bestellen of al besteld hebben beleverd krijgen door Heutink. We hebben met Heutink goede afspraken kunnen maken en hen bereid gevonden dit met de grootst mogelijke zorg op te pakken. Dit om er zeker van te zijn dat we kunnen garanderen dat uw spullen op tijd en in goede orde bij u op school aanwezig zullen zijn.

Wij blijven u van harte adviseren en informeren
Royal Jongbloed Education blijft natuurlijk goed bereikbaar voor al uw vragen! We blijven u, zoals u gewend bent, adviseren ten aanzien van onze methoden en zullen u helpen met uw inhoudelijke vragen en opmerkingen. Ook als dit bericht vragen oproept, kunt u ze gewoon stellen aan één van onze medewerkers.

 
 
 

Nieuwe website!

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan een nieuwe website. Nu die klaar is, mag die ook gezien worden: www.education.royaljongbloed.com.

Via de website houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom onze producten en zijn wij beschikbaar voor al uw vragen.

Met uw inlog kunt u als school bij alle downloads en materialen die u nodig heeft bij een methode. 

Wij zien u graag op onze website!

Taalfontein

 

Bezoek hier de nieuwe website

 
 

 

 

 

 

 

Taal actief - versie voor de christelijke school
Niveau en toetsdefinities 

Vanuit de scholen horen wij heel vaak dat het niveau van Taal actief veel hoger is dan het niveau van onze oude methode Taalfontein. Soms is het voor scholen best een worsteling hoe ze daarmee om moeten gaan. Die scholen kunnen hun voordeel doen met de brochure ‘Taal actief 4 en de referentieniveaus’. Die brochure bevat een overzicht van ‘extra’ lesdoelen, dat wil zeggen lesdoelen die niet in het Referentiekader Taal, maar wel in Taal actief zijn opgenomen. Hebt u daar vragen over, neemt u dan contact met ons op.

Toetsdefinities 
Sommige scholen vinden het belangrijk om spellingfouten per categorie vast te leggen. Maar waar vind je voor dat doel geschikte toetsdefinities? Die scholen kunnen wij verwijzen naar de website van Driestar educatief, die speciaal voor Taal actief – versie voor de christelijke school aparte toetsdefinities heeft ontwikkeld. Wilt u meer daarover weten, neemt u dan contact met ons op.

Contact »

 
 

 

Vers van de pers! Leer het Woord
Het werkboek bij Mijn hoor het Woord (digitaal)

Leer het Woord, het nieuwe memorisatieboek voor het godsdienstonderwijs.
 
Dit memorisatieboek gaat mee van groep 3 tot en met groep 8, maar is flexibel inzetbaar binnen de leerjaren. Het boek heeft een stevige harde kaft. Leer het Woord bevat vragen, opdrachten, reflectie, schrijfruimte, doe- en leeropdrachten. Deze methode sluit haarfijn aan bij de digitale methode Mijn Hoor het Woord en kan zo gebruikt worden om de godsdienstlessen dichter bij de kinderen te krijgen.
 
Leer het Woord is verkrijgbaar bij Mijn Hoor het Woord, maar ook los verkrijgbaar.

Bestel of neem vast een kijkje

 
 

   

 

Relatiebeheerders

Voor meer informatie over producten of om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:

Dick te Brake

Dick te Brake

06-21287668
dtbrake@jongbloed.com

Henk Wilpstra

Henk Wilpstra

088-3263395
hwilpstra@jongbloed.com

                                                   

Volg ons voor het laatste nieuws:

 

Facebook

 

Copyright © 2019 | Groen Educatief

 

 

Terug