EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

08-02-2019 | Withagen Attractieverhuur: Withagen gaat interactief!

HomepageTelefoonAssortimentEntertainmentNieuwe artikelenVerkoopBallon DecoratieSportprijzenVideosPrjslijstFaqContact

 

 Withagen gaat interactief!


Vanaf deze maand hebben wij wel heel bijzondere attracties in ons assortiment. Interactieve spellen! Het bijzondere van deze spellen is dat het speelveld steeds wisselt. Je moet dus goed opletten en snel reageren als jij de winnaar wilt zijn bij een spel op onze IPS tafel. De score wordt weergegeven op een groot scherm dus valsspelen is er niet bij!. Wil je echt flink bewegen speel dan een spel op de ips-boarding. Superspannende spellen voor uw evenement!

Voor ons complete aanbod kijkt u in onze actuele online folder. Vindt u echter hier niets naar uw zin, neem dan contact met ons op, want bijna alles is mogelijk.

 

 

Nog meer feestpoppen

Als je een Sarah pop of Abraham blikvanger zoekt ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Wij hadden al een groot assortiment maar toch is er weer een nieuw lid toegevoegd aan de Sarah familie. Shopper Sarah is altijd op zoek naar de beste deals.

Deze, en vele andere Sarah of Abraham poppen kun je bestellen via de site. Vermeld er wel duidelijk bij of het een verrassing is, we willen niets verklappen aan de jarige!

Vind je toch niet de juiste opblaasfiguur of zie je ergens een leuke pop staan en zou je die ook graag op jouw feest hebben? Maak je wensen dan kenbaar aan ons, dan kijken wij of we jouw blikvanger op maat kunnen leveren!

 

 

 

 

 

BTW-verhoging laag tarief

Het is je vast niet ontgaan. De regering heeft besloten het verlaagde BTW-tarief van 6% naar 9% te verhogen. Maar wat betekent dit nu voor jou als je bij ons iets huurt?

Voor bedrijven en ondernemers die de BTW kunnen aftrekken verandert er niets maar als je als particulier huurt dan zul je het gaan merken.

Wanneer je een leuke act inhuurt betaal je een BTW tarief van 9%. Dit lijkt veel vergeleken met de 6% maar is natuurlijk nog altijd het verlaagde tarief ten opzichte van de 21% die over producten betaald dient te worden.

Voor het huren van spellen en attracties blijft de BTW ongewijzigd. Op de factuur of op de website vind je altijd het juiste BTW bedrag terug.

 

 

 

Kip en Apie

Kip en Apie is misschien nog niet bij iedereen bekend. Jammer want deze organisatie doet heel goed werk voor kinderen. Zij geven kinderen een geweldig verjaardagsfeest, ook als er thuis eigenlijk geen geld is voor een groot feest.

Deze feestjes kan Kip en Apie alleen maar doen dankzij de hulp van vrijwiligers en sponsors. Ook Withagen-Attractieverhuur stelt af en toe middelen beschikbaar aan Kip en Apie. We hopen dan ook dat zij nog vele kinderen gelukkig kunnen maken.

Wil jij nu zelf een kinderfeestje geven kun je natuurlijk spelletjes huren maar je kunt ook je feestje laten organiseren door Kip en Apie! Voor een klein bedrag per kind verzorgen zij een leuke kinderverjaardag en met de opbrengst kunnen ze weer allerlei leuke activiteiten organiseren.
 

 

 

             

 

 

 

Terug