EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

22-03-2023 | Blomsma Print & Sign: Bespaar op uw energierekening met glasfolie☀️

Logo-en-woordmerk-Newsletter
Zonwerend-folie
 

Bespaar op uw energierekening met glasfolie

Besparen op uw energierekening kan door het toepassen van kwalitatieve raamfolie. Deze raamfolies reduceren de instraling van zon, waardoor het minder snel warm wordt in uw school of het kantoor. U bespaart met deze folies dus ook op de energiekosten voor uw klimaatinstallatie. Blomsma Print & Sign is specialist op het gebied van zonwerende raamfolies en heeft daartoe het predikaat '3M™ Select Platinum Graphic Provider'. We kunnen samen met u bekijken hoeveel energie er bespaard kan worden door het inzetten van 3M™ raamfolies in uw kantoor.

 

Deze folies zijn zeer transparant waardoor de uitstraling van uw ramen en pand niet verandert.

 

Neem vandaag nog contact op met ons team om te kijken naar de mogelijkheden van onze raamfolies voor uw pand.

BEKIJK ALLE VOORDELEN VAN ISOLATIE FOLIE
 

ROI binnen een jaar? Met de 3MTM Prestige folies kan het.

Recent heeft 3MTM een wereldwijd onderzoek in 45 steden gedaan naar de 3MTM Prestige folies. Hierin is gekeken naar de hoeveelheid CO2-uitstoot die kan worden bespaard wanneer een gebouw van raamfolies is voorzien.

global warming potential

Uit het deel van het onderzoek dat zich richt op Nederland (Amsterdam), is gebleken dat met de zonwerende folies van 3MTM tot wel 88kg CO2-uitstoot per m2 raam/folie kan worden bespaard. Om een indicatie te geven van hoeveel dit is voor een gemiddeld gebouw met 725m2 glas: een gemiddelde auto die 16 keer rond de wereld rijdt stoot evenveel CO2 uit.

 

Investeer en verdien direct terug!

Een prettig werkklimaat is belangrijk voor tevreden en productieve medewerkers. De warmte van de zon kan dat werkklimaat nadelig beïnvloeden. Afhankelijk van de ligging, de isolatie en het raamoppervlakte kan de zon in uw kantoorpand of bedrijfsruimte voor veel overlast zorgen. We kunnen voor uw specifieke situatie een ROI (return on investment) berekening maken, die laat zien wat energiebesparende raamfolie voor uw bedrijf kan betekenen.

 

 

in action op maat
   
LEES MEER OVER ENERGIEBESPARENDE FOLIES

Meer weten?

Neem vandaag contact met ons team op via print.sign@blomsma.nl of bekijk onze speciale pagina over energiebesparende folies.


Contact info: print.sign@blomsma.nl of 079 - 330 10 00.

 
Visit our Website-stempel-P&S
Logo Print & Sign
Facebook
LinkedIn
Twitter

 

Blomsma Print & Sign | Storkstraat 1 - 3 | 2722 NN | Zoetermeer

Blomsma Print & Sign is onderdeel van Heijboer Groep | Storkstraat 1-3 | 2722 NN | Zoetermeer | Zuid-Holland | Nederland

 

Terug