EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

21-03-2023 | BOERplay: Lente in aantocht!

 

BOERplay nieuwsbrief #83 - Lente in aantocht

 VAKBEURS NOT - NIJNTJE - NIEUWE COLLEGA - INSPIRATIE

 

Ook zo toe aan de lente? In de lente is de natuur vol met kleuren. De bomen worden weer groen en bloemen in alle soorten en maten komen tot bloei. Daarbij nodigen de fijne temperaturen, een blauwe lucht en de zon iedereen van jong tot oud uit om naar buiten te gaan. Met de aanhoudende groei aan bestellingen betekent dit voor onze branche wederom een druk voorjaar van nieuwe plaatsingen en realisatie van speel- en beweegplekken om iedereen lekker in beweging te houden.


We hebben in deze nieuwsbrief diverse nieuwtjes te brengen. Zo vertellen we over onze deelname aan de De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) en de winnaar van de Workshop Bewegend leren. We laten je kennismaken met onze nieuwe unieke nijntje toestellen en onze nieuwe verkoopadviseur Onderwijs voor de regio Brabant en Limburg. Ook tonen we een overzicht van de nieuwe vacatures die er zijn vanwege de flinke groei van BOERplay.

Wij wensen je veel leesplezier!

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter

Website

Email

 
 

DE VAKBEURS NOT

Op de Vakbeurs NOT lieten wij het bewegend leren pakket 321Start! zien op onze stand.

Dit methode onafhankelijke lespakket ondersteunt de kerndoelen van het primair onderwijs, stimuleert cognitieve functies, motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen.

Wil jij ook meer weten over het 321Start! Bewegend leren lespakket? Lees hier verder. 

Op de stand kon je een Workshop Bewegend Leren winnen. Uit de ruim 80 scholen die zich hiervoor hebben ingeschreven hebben wij een winnaar getrokken:

Basisschool De Hoeksteen in Maurik 
 

NIJNTJE

De verhalen van nijntje, wie is er niet mee opgegroeid? Ontdek de wereld van nijntje en laat de voorleesverhaaltjes tot leven komen! Herkenbare kleuren, voorwerpen en dierenvriendjes zijn verwerkt in de nieuwe unieke nijntje toestellen. De voorleesstoel van nijntje geeft aanleiding om boekjes voor te lezen of om zelf boekjes te lezen.

De nieuwe unieke nijntje speeltoestellen zijn onderdeel van het inrichtingsconcept voor fantasierijk spelen.Door de fantasie te prikkelen en nieuwe ontdekkingen te doen, leren kinderen spelenderwijs. Daarnaast zorgt een vroege kennismaking met lezen en voorlezen voor een positieve bijdrage aan taalontwikkeling. Met nijntje wordt spelen en (voor)lezen nóg leuker!

Zelf ook de verhalen van nijntje tot leven brengen op jullie speelplek? Kijk hier voor meer info. 
 

 

VACATURES - KOM JIJ BIJ ONS WERKEN? 

BOERplay groeit hard en daarom zijn we op zoek naar personeel op allerlei verschillende afdelingen. Met een enthousiast team van betrokken medewerkers zorgen wij er dagelijks voor dat de mooiste speel- en beweegplekken ontstaan. We realiseren jaarlijks honderden projecten in de Benelux en daarbuiten.

Wil jij ook onderdeel worden van BOERplay? 

Bekijk hier alle vacatures: 

Vacatures:

✔️ Timmerman/Monteur speeltoestellen;

✔️ Medewerker Magazijn;

✔️ Voorman aanleg speel- en sportterreinen;

✔️Ontwerper buitenruimte (parttime/fulltime en oproep);

✔️ Allround Marketeer (parttime/fulltime);

✔️ Content Marketeer (parttime);

✔️ Technisch Tekenaar (parttime/fulltime);

✔️ BBL-leerlingen productie, afdelingen hout, metaal, assemblage en magazijn;

 

NIEUWE VERKOOPADVISEUR

Het doet ons plezier om te kunnen melden dat per 1 oktober Alexander van Laarhoven in dienst is getreden als verkoopadviseur Onderwijs, voor de regio Brabant en Limburg. Alexander heeft sport en educatie gestudeerd aan Fontys Sport Hogeschool. Aansluitend heeft hij gewerkt als vakleerkracht, combinatiefunctionaris en buurtsportcoach. Hij is dus goed bekend met pedagogie en didactiek en begrijpt de behoeftes van het onderwijs. 

Hoe ervaar je je eerste periode bij BOERplay?
Ik ben goed ontvangen als nieuw lid binnen het team BOERplay. Fijn om onderdeel te zijn van een mooi bedrijf, waar je een bijdrage kunt leveren aan de visie en missie van BOERplay en tevens kansen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. 

Wat vindt je leuk aan het werken bij BOERplay?
Door mijn werk kom ik op verschillende scholen en kinderdagverblijven. Dat vind ik erg leuk en het biedt mij volop uitdagingen. Ik kan door mijn werk bij BOERplay een belangrijke rol spelen in het creëren en realiseren van een buitenruimte voor ieder kind om tot spel te komen.

Wat waren je beweegredenen om te willen werken in deze branche en/of bij BOERplay?
Ik ben gericht gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging buiten de gymzaal. Bij BOERplay kwam alles samen op gebied van affiniteit met bewegen en spelen, ervaring in het (bewegings)onderwijs en uiteraard de functie voor adviseur onderwijs.  
 

 

WALL OF FAME

 

Meer weten over onderstaande projecten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

NOG MEER INSPIRATIE

 

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter

Website

Email

 
 
 

b3bd9ae7-20d7-47b8-968d-60de39d1d0a9.png

 



 

Terug