EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

21-03-2023 | FDS promotions: Wat geef jij voor Dag van de Medewerker?

 
Zet je personeel in de bloemetjes met Dag van de Medewerker.

De Dag van de Medewerker is een dag waarop we onze waardering tonen voor de harde werk van onze medewerkers. Als bedrijf is het belangrijk om je medewerkers in de bloemetjes te zetten, omdat zij het hart van je organisatie vormen. Zonder hun inzet en betrokkenheid zou je bedrijf niet kunnen bestaan.

Klik hier om alle geschenken te bekijken >>

Het tonen van waardering voor je medewerkers heeft veel voordelen:
Leestip! 

  • Allereerst zorgt het ervoor dat je medewerkers zich gewaardeerd en erkend voelen. Dit kan leiden tot een hogere motivatie en betrokkenheid bij het werk dat ze doen. Hierdoor zullen ze meer gemotiveerd zijn om hun taken goed uit te voeren en zelfs extra inspanningen te leveren om de doelen van het bedrijf te bereiken.
     
  • Daarnaast kan het tonen van waardering ook zorgen voor een positieve werkcultuur. Wanneer medewerkers merken dat hun werk wordt gewaardeerd en dat hun inzet wordt beloond, zullen ze zich meer verbonden voelen met het bedrijf en hun collega's. Dit kan leiden tot een betere teamgeest en een positieve werksfeer.
     
  • Ten slotte kan het tonen van waardering ook helpen bij het behouden van medewerkers. Het is bekend dat medewerkers die zich gewaardeerd voelen en tevreden zijn met hun werkgever, minder snel geneigd zijn om op zoek te gaan naar een andere baan. Door je medewerkers in de bloemetjes te zetten, kan je dus bijdragen aan het behouden van waardevol personeel.

VINGA Baltimore fietstas

Klik hier

VINGA Baltimore fietstas

Klik hier

Mini aluminium speaker

Klik hier
Wij staan voor je klaar.

✆ Bel ons op
+32 11 66 84 40

✉ Stuur een mailtje
info@fdspromotions.com

⚲ Spring eens binnen
Waterrijtstraat 32, B-3920 Lommel

 

Terug