EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-03-2023 | Trafieq: Een dilemma op de werkvloer?

Een probleem op de werkvloer? Onenigheid tussen werknemers? Vaak is de conclusie achteraf: beter communiceren!

Verbinding

Een belangrijke vraag in zulke situaties is: ben je met elkaar in verbinding? Is er écht contact tussen mensen? Verbinding betekent niet dat je het altijd met elkaar eens dient te zijn. Het betekent dat je elkaar wilt verstaan en begrijpen.

Trafieq ziet een grote meerwaarde in het verbeteren van de verbinding binnen een organisatie. Want een goede verbinding beïnvloedt de samenwerking, sfeer en prestaties! 
Kan de communicatie binnen jullie organisatie nog beter? Investeer dan in samenwerking, leiderschap en gespreksvoering. 

  Neem voor meer informatie contact op via deze link of bel direct met onze account manager Leon Brusse op 06-40767835. Hij staat je graag te woord.

Nieuwe maatregelen per 1 april

Wie vanaf 1 april wordt aangehouden voor rijden onder invloed van drugs, moet een verplichte gedragscursus (Educatieve Maatregel Drugs) bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) volgen. 

Verder begint vanaf april een nieuwe cursus voor bestuurders die veel te hard hebben gereden. De formele naam van deze nieuwe cursus is Lichte Educatieve Maatregel Gedrag en verkeer (LEMG).

Op woensdag 8 maart werd de aftrap gegeven voor deze twee nieuwe educatieve maatregelen. Trafieq is trots dat we, in opdracht van het CBR, deze nieuwe cursussen het afgelopen jaar mochten helpen ontwikkelen en uit te voeren vanaf eind juni 2023.


In de media
De hele dag was er veel media-aandacht, waaronder een uitzending van Spraakmakers op Radio 1 met Alexander Pechtold van het CBR en Robert Mazier, directeur van Trafieq. Deze uitzending is hier terug te kijken.

Op de agenda

Online Masterclass ADM-beleid
Training Werkgeluk
Online Masterclass Leefstijl

Online Masterclass Rijwaardigheid 

 

Klik hier voor meer informatie

13  april 2023

10  mei 2023

07  juni 2023

13  juli 2023

Online Masterclass ADM-beleid

Werken onder invloed van Alcohol, Drugs of Medicijnen (ADM) komt helaas vaak voor. Dit kan leiden tot productieverlies en een onveilige werkomgeving. De kosten voor werkgevers door verzuim en productieverlies door alcoholgebruik worden geschat op 1,3 miljard euro per jaar. Ook imagoschade door het gebruik van drank en drugs (op de werkvloer) is een veelvoorkomend probleem. Om dit tot een minimum te beperken is een goed ADM-beleid noodzakelijk. 

In deze Masterclass wordt stilgestaan bij wat een goed ADM-beleid omvat. Zowel de inhoudelijke als de juridische aspecten komen aan de orde. De Masterclass wordt verzorgd door een expert van Trafieq, een jurist en Stichting WAD.

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.

Trafieq educatie en advies

Bergweg 173a I 3707 AC Zeist I 030 - 30 70 200 I  advies@trafieq.nl I www.trafieq.nl 

 

 

Terug