EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

06-08-2022 | De Rekenwinkel: De nieuwe Makeblock laser- snijmachine is er!

De Rekenwinkel BV
 
Klik voor de video!
 
 
Normaal gesproken kan een lasersnijder zeer goed presteren op veel harde materialen zoals hout, metaal en glas. Voor sommige zachte materialen zoals vinyl, dat kan worden gebruikt voor doe-het-zelf-T-shirts, het decoreren van borden, maken van logo's en meer, heeft een mes de voorkeur om de verbrande rand, verkleuring en giftige dampen die worden gegenereerd door lasersnijden te voorkomen.
 
MakeBlock introduceert de nieuwe xTool M1! Met deze nieuwe lasersnijder zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Deze desktop hybride machine heeft een 10W diode laser waarmee je kan graveren en snijden tot 8 mm dikte. Daarnaast heeft deze ook een messnijder waarmee je fijnere en dunnere materialen kan snijden. En met een prijsniveau waardoor hij voor iedereen betaalbaar is. Leverbaar vanaf september 2022.
 
 
Volop lesvoorbeelden
 
Uiteraard hebben we in onze handige lesmaterialen app ook de nodige materialen voor de Laserbox beschikbaar. Zo vind je er een compleet werkboek met inspiratie oefeningen voor bij verschillende vakken en diverse werkkaarten om meteen mee aan de slag te gaan. Bij aankoop van een Laserbox of M1 leveren we een gratis jaarlicentie mee.
 
Meer lezen over de app
 
Laserbox Rotary
 
 
NIEUW: Makeblock Laserbox Rotary
 
Is de xTool M1 niet groot genoeg en ben je op zoek naar een alternatief met nóg meer functies? Dan is de Laserbox Rotary de juiste keuze!
 
Een slimme desktop lasersnijder, ontworpen voor het onderwijs. De ingebouwde smart camera leest handgemaakte tekeningen en herkent automatisch het te snijden materiaal waardoor instellen niet meer nodig is en je direct kunt lasersnijden. Nu kan iedereen lasersnijden ongeacht niveau of kennis. Deze nieuwe Rotary versie laat je ook afgeronde objecten graveren, zodat je met bekers, glazen en meer kunt werken!
 
Meer lezen en bestellen
 
 
De Rekenwinkel
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
info@derekenwinkel.nl
Facebook
 
LinkedIn
 
Instagram
 
YouTube
 
 
 
 
 
 

 

Terug