EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

23-06-2022 | Blomsma Print & Sign: Uw interieur verrijken met hoogwaardige folies

logo2
privacy2
 

De eindeloze mogelijkheden van folies

Als het gaat om de folies, zijn de mogelijkheden om uw interieur te verrijken eindeloos. Of het nu gaat om decoratieve folies voor uw interieur, zonwerende folies om de warmte buiten te houden of privacyfolies voor uw vergaderruimtes: we hebben het allemaal. Als 3MTM    Select Graphic Provider weten onze experts als geen ander hoe zij professioneel folies moeten aanbrengen om voor u het allermooiste resultaat neer te zetten.

   
zonwerend-1

Energiekosten besparen met zonwerende folies

Heeft u last van hitte of vervelende weerspiegelingen op het werk door zonlicht? Dan kunnen zonwerende folies wel eens een heel goede oplossing zijn. Deze folies kunnen namelijk tot wel 80% van de warmte buiten houden. 

 

Bovendien werken zonwerende folies ook energiebesparend en dus kostenbesparend. En dat is mooi meegenomen, want vanaf januari 2023 bent u verplicht om minstens energielabel C te behalen in uw kantoorgebouw. In 2030 moet dit zelfs energielabel A worden.

 

Meer lezen over zonwerende folies en energielabel C? Lees dan onze blog!

 

fasara
   

Interieurfolies van 3M™

Een huisstijl draagt bij aan de herkenbaarheid van uw bedrijf en/of uw merk. Interieurfolies zijn de perfecte manier om deze huisstijl door te voeren in uw bedrijfspand. Bovendien kunnen raamfolies fungeren als privacyfolies. Zo creëert u op een sfeervolle manier meer privacy in ruimtes met veel glas.
 

De 3M™ Fasara™ Decoratieve glasfolies zijn veelzijdig en stijlvol. Ze zorgen dus niet alleen voor privacy, maar hebben de mooiste designs om glazen en ramen een mooie professionele uitstraling te geven. Deze luxe glasfolies bevatten patronen met een verloop door middel van strepen, punten of korrels.

 

De glasfolies van Fasara™ zijn gemaakt van duurzaam polyester met een zelfklevende achterzijde. De verschillende patronen zijn gemaakt in samenwerking met toonaangevende ontwerpers vanuit de hele wereld. Meer lezen over deze luxe glasfolies kunt u hier.

 

Di-NOC

DI-NOC™ Interieurfolies

DI-NOC™ interieurfolies zijn ook geproduceerd door 3M™ en worden veel gebruikt in de architectuur. De folies hechten gemakkelijk aan het oppervlak (ruw of glad) en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen. Van 'houten' kasten tot 'marmeren' muren: elk interieur wordt gemakkelijk omgetoverd in een luxe ruimte. 

 

Uniek aan DI-NOC is het feit dat de folies niet van echt te onderscheiden zijn. De folies fungeren moeiteloos als echt hout, metaal, steen of zelfs leer. Door de matte coating hebben de folies een luxe uitstraling. Deze coating zorgt er bovendien voor dat vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar zijn en dat het oppervlak krasbestendig is. Het oppervlak is ook gemakkelijk schoon te maken en de folies hebben een lange levensduur.

 

Wilt u onze DI-NIC™ interieurfolies met eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze inspiratieruimte.

   

Meer weten?

Bezoek onze website voor meer informatie en mogelijkheden, of neem vrijblijvend contact met ons op:


Contact info: print.sign@blomsma.nl of 079 - 330 10 00.

 
Visit our Website-stempel-P&S
Logo_DARKGREY_P&S

Blomsma Print & Sign | Storkstraat 1 - 3 | 2722 NN | Zoetermeer

 

 

Terug