EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

23-06-2022 | ROS recycling-kunststof: Samenwerking met BinBin

Recycled Outdoor Solutions

Recycled Outdoor Solutions (R.O.S.) is sinds 2009 dé specialist op vlak van kunststof park- & stadsmeubilair. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig familie bedrijf waarbij moeder en zoon aan het roer staan. In de loop der tijd is ons assortiment verder uitgebreid naar gerecycleerde rubberen en epdm toepassingen voor speelplaatsen, dakterrassen, fitnescentra, stallen, enz. Bovendien zijn we in 2022 de samenwerking met BinBin aangegaan (waarover later meer).

 In het huidige tijdperk waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt willen wij graag ons steentje bijdragen. Daarom kiezen wij enkel en alleen voor producten met een circulair paspoort.  Hierdoor kunnen wij al onze klanten voorzien van een milieuvriendelijke en vaak ook nog is een onderhoudsvrije oplossing. 2 vliegen in één klap dus!

Samenwerking met BinBin

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben we gekozen om ons assortiment uit te breiden met de afvalbakken van BinBin. Op deze manier kunnen wij vooral de zakelijke markt helpen aan de juiste units voor afvalscheiding.

We kunnen de afvalbakken perfect aanpassen naar de wensen van jouw bedrijf! Het modulaire systeem geeft de mogelijkheid om een afvalbak samen te stellen met maar liefst 8 afvalstromen, bovendien is het mogelijk om de bakken te voorzien van een eigen design.

Waarom Recycled Outdoor Solutions?

Steeds vaker kiezen mensen voor R.O.S., maar waarom is dat nou?

24/7 bereikbaar      Onze backoffice is eigenlijk nooit gesloten. We zullen al onze klanten op elk moment van de dag helpen. Ook in het weekend zijn wij te bereiken!

Maatwerk                 Wij vinden het belangrijke om zoveel mogelijk mee te denken met onze klanten. Daarom zijn bijna al onze producten op maat aanpasbaar. Ook kunnen wij bijna alles voorzien van graveringen.

Duurzaam                 Onze missie is om onze klanten een duurzame oplossing voor in de openbare ruimte te bieden die zowel milieuvriendelijk als visueel aantrekkelijk is.

Onderhoudsvrij       Door de aanschaf van onderhoudsvrij materiaal zal de operationele efficiëntie van een bedrijfsvoering flink toenemen. Logisch ook! Besparen van werk is besparen van tijd!

 

 

Terug