EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

04-05-2021 | Blomsma Print & Sign: Een makeover van uw interieur met DI-NOC™ interieurfolie

In browser weergeven

Logo-en-woordmerk-Newsletter

 

DI-NOC-Restaurant

 

DI-NOC™ - het effect van natuurlijke materialen

Bestaande of nieuwe interieurs zijn snel en eenvoudig te voorzien van één van de meer dan 1000 verschillende kleuren en patronen 3M DI-NOC™ interieurfolies. Deze folies creëren op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen met een onvoorstelbare gelijkenis, tegen een gunstige prijs.

 

Wat is DI-NOC?

Blomsma Print & Sign levert als foliespecialist verschillende folies, waaronder de 3M DI-NOC-folies. Door de speciale lijm hecht de DI-NOC-folie zich zowel aan gladde als aan ruwe ondergronden. Restylen van meubels, binnenwanden en gevels wordt veel gemakkelijker en kost minder tijd. Zeer aantrekkelijk voor het restylen en renoveren van kantoren, hotels, winkels, restaurants en andere werkruimtes. 

 

Tevens heeft de DI-NOC™-collectie een innovatieve ultra-matte topcoating. Deze matte afwerking geeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het patroon bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden is. Bent u benieuwd naar de collectie van DI-NOC-folies? Hieronder ziet u een aantal voorbeelden en leest u meer over de interieurtoepassingen. 

DINOC-hout-muur

DINOC-trap

 

 

DINOC-Industrial-Texture

Industrial Texture

Het toepassen van de Industrial Texture helpt om een ruimte snel en gemakkelijk te restylen naar een industriële sfeer, zonder gebruik van beton, metaal of staal. 

DINOC-Smooth-Metal-texture

Smooth metal Texture

De Smooth Metal Texture heeft een strakke en robuuste look en geeft daarmee een bijzonder en en industriële uitstraling. 

DINOC-Oxzided-metal-texture-2

Oxidiced Texture

Door deze texture zullen meubels, gevels of binnenwanden eruitzien alsof het verroest is. Het geeft een opvallend en warm gevoel aan een ruimte. 

DINOC-stof

Textile Texture

Door het toepassen van deze texture zal de ruimte een warm en tegelijkertijd een rustig gevoel krijgen. Normaal stof wordt snel vies en grauw. De DI-NOC™ folie is goed schoon te houden.  

DINOC-hout1

Drywood Texture

Deze texture geeft meubels, gevels en binnenwanden een houten look. Zo creëert u in een ruimte een natuurlijke en chique sfeer.

       
 

 

Di-Noc-Drywood

DINOC-Oxzided-metal--texture

Lees meer over DI-NOC interieurfolie

 Benieuwd naar de DI-NOC-collectie?

 

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het gebruik van deze interieurfolie voor de renovatie of decoratie van uw kantoor, organisatie of instelling. 

Een overzicht van alle kleuren en patronen vindt u in het DI-NOC Samplebook.

Als 3M Select Platinum Graphic Provider kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook de montage op lokatie verzorgen.


Contact info: print.sign@blomsma.nl of 079 - 330 10 00.

 

 

Visit our Website-stempel-P&S

Logo Print & Sign

Facebook

 

LinkedIn

 

Twitter

 
 

 

Blomsma Print & Sign is onderdeel van Heijboer Groep | Storkstraat 1-3 | 2722 NN | Zoetermeer | Zuid-Holland | Nederland

 

 

Terug