EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

15-04-2021 | Weststrate: Nieuws van de firma Weststrate

Bekijk deze mail in uw browser

 

 

Nieuwe producten, projecten en marktontwikkelingen, de tijd vliegt voorbij. In deze nieuwsbrief informeren we u over de recente prijsontwikkelingen in de markt. Vervolgens gaan we graag naar positievere zaken zoals nieuwe producten en delen we trots onze projecten voor verpakkingen en meubilair.

Tenslotte stellen we wederom één van onze collega's aan u voor. Veel leesplezier en alvast een zonnig voorjaar gewenst!

 
 

Grondstof prijsontwikkelingen

 

Door de coronacrisis ontstaat er ook een crisis situatie op de markt voor grondstoffen van verpakkingen. We worden geconfronteerd met extreme prijsverhogingen voor zowel kunststof als papier/karton. Een combinatie van diverse factoren zorgt ervoor dat de prijzen worden opgedreven. In onderstaand artikel willen we u informeren over de ontwikkelingen van de grondstofprijzen en de eventuele gevolgen voor uw leveringen.

Lees hier het nieuwsitem

 
 

Nieuw! Stazakken bij Weststrate

 

 

Stazakken zijn vanaf nu in drie varianten verkrijgbaar. In volledige transparante uitvoering of in kraft, al dan niet met venster, voor een optimale presentatie van uw product in het winkelschap. Ook voor kleine productieruns ideaal, de zakken zijn al bestelbaar vanaf 100 stuks. Lees hier alles over deze producten en stel gerust uw vragen voor een gepersonaliseerde oplage aan onze specialist Maikel Simonse.

Transparante stazak

€ 13,75 per pak 
KV227880

Kraft stazak met venster
€ 15,50 per pak 
KV227888

 

Meer informatie stazakken

 
 

Bedrukte koffiebekers 

Ben je een echte koffieliefhebber en/of zoek je een doeltreffende manier om jouw bedrijfslogo of eigen ontwerp onder de aandacht te brengen? Dan zijn bedrukte kartonnen koffiebekers dé manier. Lees hier alles over de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan.

Meer informatie bedrukte koffiebekers

 
 

Verpakkingen voor Van Iperen

 

Voor Van Iperen hebben we verzenddozen, waarin met trots de producten verzonden kunnen worden naar de klanten, mogen ontwikkelen. Tevens hebben wij de verpakking mogen leveren voor de Bio Box. Dit is een uniek product en is een doosje dat tussen de gewassen wordt opgehangen. Maar ook de koffiebekers zijn vanaf nu bij Van Iperen volledig in hun eigen huisstijl. Ook op zoek naar een complete lijn verpakkingen in uw huisstijl? Onze specialisten helpen u graag.

Lees hier meer over dit project

 
 

Provinciehuis Zeeland

Als contractpartner zijn we dit jaar benaderd voor de netwerkruimten in het Provinciehuis. Onder toeziend oog van M+R interior architecture - Hans Maréchal hebben ook deze ruimten nu een gedaante verwisseling ondergaan. Ondanks Corona en beperkingen worden de ruimten nu al heel intensief en ook veilig (Covid proof) gebruikt.

Lees hier alles over dit project

 
 

Hype Heroes tassencollectie

In Den Bosch bij Hype Heroes hebben ze naast verstand van herenmode, oog voor duurzaamheid. Wij hebben de complete tassencollectie papier- en stof mogen leveren. Bel vandaag nog met Dominque Nijssen voor een afspraak!

Meer over Hype Heroes

 
 

Even voorstellen: Jasja de Bree

 

Met een achtergrond in de PET food markt waar een diversiteit aan verpakkingen een grote rol speelde, is Jasja de Bree in 2006 als verpakkingsspecialist bij Weststrate gestart. Door de groei en het succes van Weststrate helpt hij nu als verkoopleider, samen met ons team van specialisten, bij het vinden van nieuwe ideeën en oplossingen in de divisies 'alle verpakkingen' en 'alles voor kantoor'.

Lees hier meer over Jasja

 
 
 

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram & Facebook

Ook op LinkedIn delen we regelmatig het laatste nieuws rondom Weststrate. Altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan zeker op Instagram, Facebook of onze andere social media kanalen.

Ga naar LinkedIn

 
 

 

Email

Website

Instagram

Facebook

LinkedIn

Pinterest

YouTube

 
 
 
 

 


Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338PL · Netherlands

 

 

Terug