EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

26-02-2021 | Weststrate: Het laatste nieuws van dé veelzijdige specialist!

Bekijk deze mail in uw browser

 

 

Ondanks dat we door de huidige maatregelen beperkt zijn om onze klanten te bezoeken, zitten we zeker niet stil. 

We informeren u graag over onze recente projecten, interne organisatie en uiteraard ons brede aanbod aan producten en diensten als dé veelzijdige specialist.

Dat brede aanbod vindt u dan ook terug in deze nieuwsbrief: van toiletinrichting en snackverpakkingen tot bureaus om vanuit huis comfortabel te kunnen werken.

 

Versoepeling maatregelen

Weststrate heeft een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen om jezelf en je klanten, gasten of bezoekers maximaal te beschermen. Van mondkapjes, gezichtmaskers en handschoenen tot extra beschermende kleding. Tevens hebben we 1,5 meter markeringen, hygiëneschermen, thermometers en desinfectiematerialen en handige desinfectiezuilen in het assortiment.

COVID-19: al onze oplossingen op een rijtje

 

Toiletinrichting bij Gardeslen Orthopaedie 

Recent hebben we in de praktijk van Gardeslen Orthopaedie B.V in Goes de toiletinrichting mogen verzorgen. We hebben diverse dispensers van Tork met hygiënepapier geïnstalleerd.

Bekijk ons volledige Tork assortiment

 
 

TIP: Dispensers met bruikleenovereenkomst

Weststrate heeft diverse soorten dispensers op voorraad voor diverse toepassingen zoals toiletpapier, handdoeken en zeep. Wij helpen in iedere branche met het inrichten van facilitaire ruimtes bijvoorbeeld bij scholen, zorginstellingen, kantoren, horeca en overheidsinstellingen. 

Wij bieden de mogelijkheid om voor de dispensers van de merken BlackSatino, Satino by WEPA en Tork een bruikleenovereenkomst af te sluiten waardoor u de losse dispensers niet koopt maar in bruikleen heeft.

Meer informatie over bruikleen

 
 

Nieuw! Compact elektrisch verstelbaar thuiswerkbureau bij Weststrate

Dit instelbare zit/sta thuiswerkbureau is door zijn compacte maten in te passen in elk interieur, thuis of op kantoor. Doordat het bureau eenvoudig in hoogte verstelbaar is, kan er naast zittend ook staand gewerkt worden. Dit zorgt ervoor dat jij direct ergonomisch aan de slag kan!

Meer informatie

 

Perfect te combineren met deze producten

Ergonomisch Gymba board
Werk nóg gezonder door een Gymba Board te gebruiken. De flexibele ‘plank’ brengt je in beweging en activeert onder andere de been- buik- én rugspieren.

90,00 per stuk
K281329

Bureaustoel W2020
De bureaustoel W2020 is een vriendelijk geprijsde ergonomisch ontworpen bureaustoel en perfect om te gebruiken bij een thuiswerkplek. 

249,00 per stuk
K279712

 

Ruim assortiment snackverpakkingen

Bent u op zoek naar verpakkingen voor snacks en andere (afhaal)maaltijden? In het assortiment hebben we (duurzame) verpakkingen zoals bakjes, zakken, draagtassen of bekers om maaltijden onder de ideale omstandigheden te vervoeren zodat uw klanten thuis optimaal kunnen genieten van de maaltijd zonder dat de kwaliteit en versheid van uw producten verloren gaat. Alle verpakkingen kunnen bovendien gepersonaliseerd worden met uw huisstijl.

Bekijk onze mogelijkheden

 
 

Een prachtige verpakking voor Stichting Dromen voor Duchenne

Afgelopen maandag hebben we dozen voor de Droompakketten mogen overhandigen aan de Stichting Dromen voor Duchenne. Deze stichting zet zich in om meer naamsbekendheid te geven aan de spierziekte van Duchenne. Dit doen ze onder meer door droomwensen te realiseren van kinderen, jongeren en volwassenen met Duchenne. Om dit mooie initiatief en de stichting te ondersteunen hebben we een verpakking geheel in huisstijl kleuren ontwikkeld voor de droompakketten. 

 

Nieuwe collega: Maxim van der Pluijm

Mijn naam is Maxim van der Pluijm en ik ben sinds februari 2021 werkzaam bij Weststrate als Online Order Specialist. Ik hou een scherp oog op de orders die via de webshop binnenkomen en zorg ervoor dat deze zo snel mogelijk doorgezet worden zodat u snel van uw nieuwe producten kunt genieten. Heeft u vragen over uw bestelling dan kan ik u hier mee helpen!

 
 

Volg ons ook op LinkedIn

 

Op LinkedIn delen we regelmatig het laatste nieuws rondom Weststrate. Altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan zeker op LinkedIn of onze andere social media kanalen.

Ga naar LinkedIn

 
 

Email

Website

Instagram

Facebook

LinkedIn

Pinterest

YouTube

 
 
 

 


Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338PL · Netherlands

 

 

Terug