EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

25-02-2021 | R-GO Tools: Gezond aan het werk met de Zit/ sta Coach

 

 LOGO

 

 

R-GO TOOLS 2021 | NIEUWSBRIEF FEBRUARI

 
 

 

 

Pauzesoftware met Zit/ sta coach

R-Go Break: jouw persoonlijke pauzecoach om fit te blijven tijdens het werk

We zitten wat af...

Dat we een groot deel van de dag zittend doorbrengen, is iedereen wel bekend. Wist je dat Nederland zelfs Europees kampioen zitten is? In geen enkel land zit zo’n groot gedeelte (62%) van de bevolking meer dan 5,5 uur per dag. Vanuit de Arbo- wet wordt al jaren geadviseerd om lang zitten tijdens het werk te voorkomen. Maar alle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we juist steeds meer tijd doorbrengen achter de computer, laptop, tablet of smartphone. En nu we massaal thuiswerken, blijkt dat het aantal zit- uren zelfs is verhoogd.
Lang zitten is ongezond. Het vertraagt de doorbloeding van je lichaam en kan leiden tot o.a. vochtophoping, spataderen, verminderde stofwisseling en hart- en vaatziekten. Lang zitten is daarnaast belastend voor de rug. 

 

 

 

ZIT/ STA COACH

 

 

Door tijdens de werkdag regelmatig van houding te veranderen of op te staan, stimuleer je de bloedcirculatie en voorkom je lichamelijke klachten. Wij hebben een speciale pauzehulp ontwikkeld die helpt herinneren om je werk regelmatig te onderbreken. De module Zit/ sta coach stuurt, op basis van daadwerkelijk beeldschermgebruik, je bureau aan van zittend naar staand of een hoogte daar tussenin (voor gebruik van een sta- kruk of deskbike). Je kunt je pauzes persoonlijk instellen en je elektrische bureau programmeren om omhoog of omlaag te gaan naar de door jouw gekozen hoogte. Deze Zit- sta coach is ontwikkeld in samenwerking met VepaDrentea.

 

 

 

OVER VEPADRENTEA

 

 

De Zit/ sta coach is ontwikkeld in samenwerking met VepaDrentea. VepaDrentea is sinds 1951 producent van kantoor- en projectmeubilair. Dit familiebedrijf produceert alles in eigen fabrieken in Nederland, en is daarin uniek. Als enige meubelproducent zijn de producten van VepaDrentea 100% made in Holland. VepaDrentea realiseert inspirerende ruimten om in te werken, te vergaderen, elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. VepaDrentea richt zich op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.

 
 

 

 

 

OVER R-GO TOOLS

 

Wij ontwikkelen en produceren hulpmiddelen voor gezond beeldschermwerk en leveren wereldwijd via partners. Ons assortiment bestaat uit ergonomische muizen en toetsenborden, monitorarmen, laptopstandaards, document-houders, laptoptassen en de pauzesoftware R-Go Break. Onze producten kenmerken zich door de unieke combinatie van ergonomie, betaalbaarheid, duurzaamheid en design. 

 

 Wil je onze reseller worden? Klik hier! 

 

 

 

Stay connected

  

R-Go Tools B.V, Techniekweg 15, Leerdam, 4143HW, Nederland

 

 
 

 

Terug