EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

20-01-2021 | Mercy Ships: De Global Mercy komt naar Nederland! ????

Bekijk de online versie

Ahoy!


De Global Mercy, het grootste particuliere ziekenhuisschip ter wereld, komt dit najaar naar Rotterdam! Om daarna naar Afrika te varen en daar chirurgische zorg toegankelijk te maken voor de allerarmsten. Wilt u ons gloednieuwe schip met eigen ogen zien en ervaren? Houd onze website en berichtgeving de komende maanden dan in de gaten. Het wordt een unieke kans om de Global Mercy – een joekel van een schip – te bewonderen!

Mijn naam is Mirjam Schotanus en ik werk als projectleider samen met een team aan de organisatie van het event. Veel is nog onzeker, ook door corona. Aan het programma en de organisatie daaromheen wordt de komende maanden dus nog volop gesleuteld. Graag geef ik hieronder alvast antwoord op een aantal prangende vragen:

Wanneer komt de Global Mercy naar Nederland?

De Global Mercy is bijna af. Dit voorjaar zal ze naar Antwerpen varen, waar de medische apparatuur wordt geïnstalleerd. In het najaar vaart het schip door naar de Rotterdamse haven voor een bezoek van twee weken. Een hele happening, want het schip is maar liefst 174 meter lang en 12 verdiepingen hoog. De exacte data van dit evenement maken we zo spoedig mogelijk bekend. 


Wat hopen jullie daarmee te bereiken?

We hebben een trouwe achterban van particulieren en bedrijven uit binnen- en buitenland. Zij steunen ons financieel of materieel én in gebed. We bieden hun graag de kans om de Global Mercy met eigen ogen te ervaren. Ook hopen we mensen te verwelkomen die na een bezoek aan het event op een of andere manier betrokken willen raken bij het mooie werk van Mercy Ships. Zelf raakte ik ook betrokken bij Mercy Ships nadat ik eerder een bezoek had gebracht aan de Africa Mercy. Dus wees gewaarschuwd...

Meer lezen? Op onze website vertelt Mirjam meer over het programma en hoe we omgaan met de coronamaatregelen.

 

Verder lezen

 
 


Video
Bedankt voor uw betrokkenheid in 2020!

Als organisatie zijn we dankbaar voor uw steun in de afgelopen periode. Bekijk hier de persoonlijke boodschap van onze bestuursvoorzitter Jan van den Bosch en ontdek wat we met uw steun konden doen in 2020. Dank u wel!
 

> Bekijk de video

 

 

Directeur Marianne Havinga krijgt nieuwe rol bij Mercy Ships Holland

Marianne Havinga gaat per 1 april 2021 met verlof en draagt haar taken als directeur van Mercy Ships Holland over aan een nieuwe directeur. Vanwege gezinsuitbreiding heeft Marianne er voor gekozen om na haar verlof parttime te gaan werken in een andere rol; die van relatiebeheerder.

Lees meer

 

Wat vond u van deze update?

an beter    Neutraal   Goed



Ons adres is:

Mercy Ships Holland

Ridderkerkstraat 20

Rotterdam, 3076 JW

Netherlands

 

 

Terug