EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

26-11-2020 | Weststrate: Bent u klaar voor de maand december?

 

 

De maand december staat voor de deur. Traditioneel een feestmaand, maar ook de maand waarin het dragen van mondkapjes verplicht wordt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Als veelzijdige specialist hebben we gelukkig voor alles een oplossing. We hebben een uitgebreid assortiment cadeauverpakkingen en kunnen mondkapjes zowel onbedrukt als bedrukt leveren.

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor het 100-jarig bestaan van Quantore, de themabijeenkomst van Food Delta Zeeland en Hemp: de meest duurzame stoel ooit. Tot slot stellen wij onze collega Ilona aan u voor. 

 

Weststrate feliciteert Koninklijke Quantore en is trots op de nominatie als beste logistieke leverancier.

Weststrate feliciteert Quantore met haar 100-jarig bestaan en het ontvangen predicaat Koninklijk.

Weststrate is sinds het ontstaan van Quantore in 2001 lid van de coöperatie. Wij zijn genomineerd als één van de beste leveranciers op het gebied van logistiek. Een prestatie waar we trots op zijn.

Lees meer

 
 

Bedrukte mondmaskers voor Zorgsaam

Vanaf volgende dinsdag 1 december geldt er een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Naast ons voorraadassortiment mondkapjes, kunt u bij Weststrate ook gecertificeerde wasbare mondkapjes laten bedrukken met uw eigen logo of reclame. Zo hebben we recent aan ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen deze bedrukte mondmaskers geleverd.

Ook bedrukte mondkapjes bestellen? Dat is mogelijk vanaf 50 stuks. We informeren u graag over de prijs en levertijd.  

Bekijk de mogelijkheden

 
 

01/12: Food Delta Zeeland Network bijeenkomst 

Volgende week dinsdag 1 december organiseert Food Delta Zeeland een digitale thema bijeenkomst “Duurzame en innovatie verpakkingen voor de Foodsector”. Onze sales manager Jasja de Bree zal hier de toelichting op dit thema verzorgen namens Weststrate.

De bijeenkomst start om 15:00 uur. Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden voor deze bijeenkomst

 
 

Cadeauverpakkingen

Het einde van het jaar is weer in zicht en dus ook de feestmaand december. Heeft u al gedacht aan cadeauverpakkingen, cadeaupapier en cadeaudecoraties?

Weststrate muismat

Nu bij elke bestelling: een gratis exemplaar van onze nieuwe muismat voor 2021. Of vraag deze aan via info@weststrate.nl of bij één van onze medewerkers. ⁠

 

Hemp - de meest duurzame stoel ter wereld

 

Vepa heeft als eerste ter wereld een collectie stoelen gepresenteerd met een kuip van een uniek biomateriaal, gemaakt van hennep en hars die beide volledig biologisch, plantaardig en recyclebaar zijn. Iets dat nog niet eerder mogelijk was. Het unieke biomateriaal is ontwikkeld door Plantics en wereldwijd gepatenteerd.

Lees verder

 
 

Even voorstellen

Elke nieuwsbrief stellen we een collega aan u voor. Deze keer is dat Ilona, medewerker verkoop binnendienst én accountmanager audiovisuele apparatuur.

Lees meer over Ilona

 
 

Volg ons ook op Instagram

 
 

 
 
 
 


Weststrate · Herculesweg 37 · Middelburg, 4338PL · Netherlands

 

 

Terug