EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

18-09-2020 | Rijksmuseum: Ontdek meer over Rembrandt

Rembrandt Performance

van jongen tot oude man

In het Rijksmuseum kun je natuurlijk creatief aan de slag om zo de kunstenaars uit het museum beter te leren kennen. Maar vanaf eind september is het ook mogelijk om Rembrandt ook als mens te leren kennen in een speciale voorstelling over zijn leven. 

Rembrandt Performance
Als 12-jarig jongetje doet Rembrandt al niets liever dan tekenen, als 20-jarige schildert hij zoals nog niemand eerder had gedaan: krassend in de verf. Hij trekt naar het bruisende Amsterdam en kijkt zijn ogen uit, zoekt en vindt kansen, maakt een vliegende start als portretschilder van de jetset, en valt net zo diep...

Met de vertolking door een acteur beleef je wat Rembrandt beleefde en leer je begrijpen wat hem tot de kunstenaar maakte die nog steeds zoveel mensen inspireert. Jou misschien ook?

4 en 25 oktober | van 11 - 12 en van 13- 14
€25 pp (incl entree)

In september, november en december is het mogelijk om de voorstelling te boeken voor een groep van max 8 personen voor €160 (excl entree)

 
 
Het leven van Rembrandt
 
 
Podcast In het Rijks

Rembrandt liever thuis leren kennen?

In de podcast In het Rijks kom je in 4 aflevering alles over het leven en werk van de beroemde meester Rembrandt. Lekker voor thuis of onderweg! Luister mee via de bekende podcast platforms of op onze website.

Podcast In het Rijks
 
     
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van het Rijksmuseum.
 
Rijksmuseum.nl    |    info@rijksmuseum.nl     |    +31 (0) 20 6747 000
Founder Hoofdsponsoren    
Philips BankGiroLoterij ING KPN

 

Terug