EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

18-09-2020 | Schoolspot: Waar wil jij je in professionaliseren?

Verlaag de werkdruk met ons Online Bootcamp

deze mail online lezen

schoolspot.nl

schoolspot.nl

Software          Hardware          Cursussen           Gadgets

 

 

Ontwikkel je vaardigheden 

Werken en lesgeven op afstand is nog steeds een actueel onderwerp. Als leerkracht wil je de leerlingen graag onderwijs blijven bieden en bijdragen aan de ontwikkeling van 21ste-eeuwse vaardigheden. APS IT-diensten organiseert verschillende trainingen om je daarbij te helpen en de werkdruk te verlagen. Zo kan jij je richten op wat het belangrijkste is: de leerlingen.      

Bekijk alle trainingen >

TwitterFacebookLinkedIn

 

 

schoolspot.nl

Online bootcamp: werkdruk verlagen met Outlook, OneNote, Planner en To-Do 

E-mail, chatberichten in Teams, Plannertaken, Actielijstjes in de notulen: overal komt wat vandaan. Opschrijven op papieren lijstjes volstaat niet meer, is dubbel werk, niet houdbaar en inefficiënt. Tijdens deze training leer je taken op een gestructureerde wijze organiseren met Microsoft om zo de werkdruk te verlagen.

Meer informatie >

TwitterFacebookLinkedIn

 

schoolspot.nl

Online basistraining vernieuwend onderwijs met Microsoft 365 

Met Microsoft 365 heb je tal van mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan én op inventieve wijze met de leerlingen samen te werken. Zo kun je presentaties maken met Sway, huiswerk uitdelen met Class Notebook en video’s opnemen met Stream.

Op 4 en 11 november ontdek je hoe applicaties als Forms, Sway, Flipgrid, Stream en OneNote de 21ste-eeuwse vaardigheden van jouw leerlingen versterken.

Meer informatie > 

TwitterFacebookLinkedIn

 

schoolspot.nl

Online basistraining samenwerken en lesgeven met Teams voor leerkrachten 

Microsoft Teams kent vele opties om hedendaagse werkzaamheden leuker en eenvoudiger te maken. Tijdens deze training laten we je zien hoe je kunt blijven samenwerken binnen Microsoft Teams in de klas en in de organisatie. Zo bespreken we onder andere de Rubix-beoordeling en diverse soorten lesmaterialen die je kunt inzetten.

Meer informatie >

TwitterFacebookLinkedIn

 

schoolspot.nl

Schrijf je in voor de Professionaliseringsdag 

Op 9 december organiseren we een online Professionaliseringsdag voor ICT'ers en leerkrachten. Deze dag zit vol met inspirerende workshops en presentaties die je helpen ICT nóg beter in te zetten in het onderwijs.

Zo leer je bijvoorbeeld hoe je Teams effectief toepast in de klas en hoe je met toepassingen als Outlook, Planner en To do je werk efficiënter kan organiseren. Wil je ervaring opdoen met OneNote of Minecraft? Ook deze onderwerpen komen aan bod. Schrijf je alvast in, deelname is gratis!

Ja, ik schrijf me in! >

TwitterFacebookLinkedIn

 

schoolspot.nl

Creativiteit stimuleren met Adobe in de klas

Er is veel aandacht voor 21e-eeuwse vaardigheden binnen het onderwijs om leerlingen klaar te stomen voor de toekomst. Denk aan digitale geletterdheid, het stimuleren van kritisch denken of het ontwikkelen van creativiteit. Wil je hier meer over weten? Volg dan onze training 21e-eeuwse vaardigheden met Adobe. Wil je nu alvast aan de slag? Bekijk dan onze pagina Adobe voor het onderwijs, deze staat boordevol met handige toepassingen.

Meer informatie >

TwitterFacebookLinkedIn

 

Informatie

Betaalwijzen
Bezorgen & downloaden
Ruilen en retour

Nieuwsbrief

 

Algemeen

Over ons
Algemene voorwaarden
Cookies
Privacy & veiligheid

Volg ons

 

Prijzen zijn afhankelijk van licentievorm en licentieregelingen van de onderwijsinstelling.
Prijs- en zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Schoolspot is onderdeel van

 

 

 

Terug