EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

18-09-2020 | EPS: Maak kennis met de service en oplossingen van EPS

 

EPS is een onafhankelijk en innovatieve expert die schoolorganisaties in het Primair en Voortgezet Onderwijs helpt om de best passende leeromgeving te creëren. Wij doen dit door het geven van advies, het maken van ontwerpen en het realiseren ervan.  We werken niet vanuit een vast assortiment maar zoeken voor iedere school de best passende inrichting die recht doet aan de onderwijsvisie, de identiteit van de school en de beschikbare middelen.

 

Een flexibele en up to date inrichting zonder investering?

Met Furniture as a Service kunnen wij u helpen om uw school, of delen daarvan, zo in te richten dat u verzekerd bent van meubilair wat altijd aansluit op de onderwijsontwikkelingen, wat bijdraagt aan circulariteit en waarbij u niet investeert in het bezit maar betaald voor het gebruik.

 

Hoe profileert u zich als school in de omgeving?

Een project van EPS is een samenwerking van de school, de ontwerper, de leverancier en ons team. Samen zorgen wij ervoor dat wat op de tekentafel is bedacht in het echt misschien nog wel mooier is. Wij creëren een schoolinrichting waar iedere gebruiker zich goed voelt en waar de school zich mee kan profileren. 

 

Zoekt u een totaalconcept voor een nieuwe leeromgeving?

Een schoolinrichting gaat verder dan alleen meubilair. Het is een vertaalslag van de visie van de school, de waarden van de gebruikers, het type onderwijs en dat in een flexibel en multifunctioneel jasje.

 

Zullen we kennismaken?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de situatie die bij u speelt. Zullen we kennismaken?


Met creatieve groet,

John Koevoet (directie) en Nanda Rave (creatie)

 

Afspraak

 

EPS
Noorderbaan 1
8256 PP Biddinghuizen
0321-33 26 55
EPS-presentation.nl

 

 

Terug