EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

18-09-2020 | Historische Zeilvaart Harlingen: Najaarstochten

 
 

 

Herfstvakantie familiezeilreis van 16-20 oktober 2020
De herfstvakantie komt alweer in zicht. Als je nou eens een écht bijzondere en unieke vakantie wilt beleven met je kinderen, dan is onze speciaal samengestelde familiezeilreis misschien wat voor jullie! Wat vinden kinderen nu leuker dan spelen met de elementen. Zand, water, modder, visjes en krabbetjes vangen en door de duinen rennen. Je komt dit allemaal tegen tijdens deze tocht. We gaan naar Terschelling en Vlieland en we willen een dag droogvallen. Het is een geweldige mogelijkheid om ultiem te genieten van alles wat het Wad en de eilanden te bieden hebben.

Wij hebben deze zeilreis gepland van vrijdagavond 16 oktober t/m dinsdagmiddag 20 oktober 2020 op zeilschip de Ideaal. Zo heb je ook nog de mogelijkheid om in de resterende tijd van de vakantie andere tripjes te maken of familie te bezoeken. Of neem je familie mee op deze reis en boek samen met je broer, zus, opa, oma en (klein)kind(eren)! We beloven dat het een onvergetelijk avontuur wordt voor jou en je gezin/familie. Kijk hier voor de prijzen en uitgebreide informatie.

 

 

Kleintje Waddenrace van 16-18 oktober 2020
De Brandarisrace is vanwege Corona-regelgevingen helaas afgelast. Daarvoor in de plaats organiseren wij onze eigen ‘kleintje Waddenrace. We hebben drie schepen beschikbaar voor individuele reizigers en kleine groepjes tot maximaal 12 tot 14 personen. We gaan met deze drie schepen lekker actief zeilen en de ‘strijd’ tegen elkaar aan. Deze zeiltocht is puur voor de fun, dus we pakken het actief, maar relaxed aan. Je hoeft geen zeilervaring te hebben; de schipper en de matroos begeleiden je zorgvuldig tijdens het zeilen. De reis is gepland in het oorspronkelijke Brandarisrace weekend van vrijdagavond 16 oktober t/m zondagmiddag 18 oktober 2020. We zeilen naar Terschelling. Klik hier voor de prijzen en overige informatie.

 

Oud en nieuw cruise van 29 december 2020 t/m 1 januari 2021
Een geweldig succes in voorgaande jaren is onze Oud- en Nieuw cruise.  Het is een volledig verzorgde reis, want er gaat een kok mee om voor u de lekkerste gerechten op tafel te zetten. U vaart tijdens deze reis naar Vlieland, waar u kunt genieten van de prachtige duinlandschappen en het idyllische dorpje Oost-Vlieland. De laatste dag van het jaar vaart u naar Terschelling en deze wordt afgesloten met een verrukkelijk diner. Het oude jaar uitzwaaien en het nieuwe jaar begroeten is in de haven van West-Terschelling een bijzondere gebeurtenis. Zodra het twaalf uur is klinken de scheepstoeters en de champagnekurken knallen; dit alles onder het eeuwig brandende licht van de Brandaris. Hier kunt u alle informatie lezen over deze bijzondere zeiltocht.

 

Tip van ons 
We willen in 2021 veel droogvaltochten gaan aanbieden. Deze zitten snel vol, dus zet het in je agenda. Ook zullen we in 2021 weer een culinair weekend, een zeil-en wandeltocht, fotografieweek, etmalen (24 uur op het Wad) en twee verschillende oud- en nieuwtochten gaan aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Houdt dan onze website en social media goed in de gaten!

 

CORONA
Wij voeren uiteraard elke reis uit volgens de richtlijnen van het RIVM. We varen met minder mensen en zorgen dat er voldoende ruimte aanwezig is om te voldoen aan de eisen. 


BOEKEN VOOR 2021?!
U kunt voor 2021 ook alvast uw zeilreis opteren of boeken. Neem contact met ons op via info@historischezeilvaart.nl of kijk op onze website.

 

Vraag informatie aan

 
 

Facebook

Website

Instagram

LinkedIn

 
 
 



U kunt ons mailen of bellen:
info@historischezeilvaart.nl
0517-413242



 

 

 

Terug