EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

09-07-2020 | NMM: Ga jij er deze zomer weer lekker op uit? ☀

 

KOM JIJ OOK NAAR HET NMM DEZE ZOMERVAKANTIE?

In de vakantieperiode zijn wij iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dankzij de grootte van ons museum én buitenterrein is er lekker veel ruimte voor een veilig en verantwoord dagje uit. Daarnaast zijn er van 18 juli t/m 16 augustus stoere buitenactiviteiten voor kinderen! Wie neem jij mee?

 

ZOMER BIJ HET NMM:
BUITENACTIVITEITEN 

Scheur zelf over het uitdagende buitenparcours in de mini-tank of mini-jeep of rij mee door onze tankarena op een M688 amfibisch rupsvoertuig. Nog energie over? Voor de stoere kids wacht buiten de stormbaan!

Bekijk het zomerprogramma

 

 

DOE HET LEKKER ZELF
IN XPLORE

Regent het buiten? Geen zorgen! In het museum vind je Xplore, een ruimte waar kinderen van alles zelf kunnen ontdekken. Leef je uit in een F-16, leer NATO-taal of kruip in de tank en schakel de vijand uit. 

Wat is er nog meer te beleven?

 

ONLINE SYMPOSIUM:
'SCREBRENICA - EN NU?'

Op 11 juli is het 25 jaar geleden dat de Bosnische enclave Srebrenica in handen viel van Bosnisch-Servische troepen. Het NMM staat hierbij stil tijdens het online symposium 'Srebrenica - En nu?' op vrijdag 10 juli van 13-15u, te volgen via: www.live.story.pro

Meer over het symposium

 

 

TIJDELIJK TE ZIEN:
OUDSTE HARNAS

Het oudste harnas van Nederland is tijdelijk te bewonderen in het NMM! Het harnas van Karel van Egmond, hertog van Gelre (1467-1538), hangt sinds 1538 in de Eusebiuskerk in Arnhem op 5 meter hoogte en is nu voor het eerst te zien vanaf slechts 1,5 meter. Dat wil je toch niet missen?

Ontdek het oudste harnas

 

BEZOEK NU: EXPOSITIE 'HIJ OF IK'

Voor de bevrijding van Europa is 75 jaar geleden een bittere strijd gevoerd. In onze tentoonstelling 'Hij of ik' beleef je deze strijd door de ogen van twee militairen: een Canadees en een Duitser. Lopend langs levensechte diorama's beleef je hun verhaal en hun emotie. 'Hij of ik' is rauw, persoonlijk én waargebeurd.

Lees meer over 'Hij of ik'

 

BESTEL JE TICKETS!

Dankzij de versoepelingen in het coronabeleid is het nog t/m 12 juli noodzakelijk om te reserveren. Wil je het museum na deze datum bezoeken? Dan is reserveren niet meer nodig.

Ga naar de website

 
 

Openingstijden
di - zo van 10.00 tot 17.00 uur
op maandagen in de door
Rijksoverheid
vastgestelde schoolvakanties

 

 

Contactgegevens
Verlengde Paltzerweg
1 3768 MX Soest
T: 085 003 6000
E: info@nmm.nl

 


© 2020 Nationaal Militair Museum     

 

 

Terug