EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

02-07-2020 | Dag van de Coach: Ook in het nieuwe normaal inspirerend als vanouds. Nog slechts 50 plaatsen beschikbaar

T PP

 


Ook in het nieuwe normaal

inspirerend als vanouds

Met de versoepeling van de coronamaatregelen zijn we verheugd u op een verantwoorde wijze een inspirerend programma aan te bieden op 7 september a.s. Momenteel hebben zich al ruim 370 bezoekers aangemeld. Met inachtneming van het 1,5-meterbeleid en de beschikking over het totale congrescomplex zijn er nog slechts 80 plekken beschikbaar!

ALS U ZICH AANMELDT

  • ontvangt u een gratis digitaal jaarabonnement op het Tijdschrift voor Coaching.  Het abonnement gaat in vanaf september en stopt automatisch na 4 nummers.
  • zijn er gratis vakbladen beschikbaar op de stand van ProfessioneelBegeleiden.nl 
  • gaat u met een goedgevulde goodiebag naar huis
  • kunt u t/m 23 augustus gratis annuleren
  • bij annulering na 23 augustus kunt u:
    • kosteloos iemand als vervanger aanwijzen
    • kiezen voor een van onze andere congressen 
      • Congres Positieve Psychologie - Positief Werken - 14 oktober
      • SKILS & SCENERY, over begeleiden in de 21e eeuw - 10 november
      • Congres Liefde voor Leren - 11 februari 2021
      • Dag van de Coach -  3 juni 2021
  • Bij een no-show wordt het volledige bedrag in rekening gebracht

LET OP!
In de nieuwe opzet zullen we gebruik maken van het totale complex. Dit heeft als consequentie dat een aantal bezoekers de keynotesessies live en interactief via een groot beeldscherm zullen volgen maar met een live verbinding onderling kunnen we zorgen voor een mooie 'Dag van de Coach beleving. 

» Meld u aan

TwitterFacebookLinkedInGooglePlus

 
 

Yvonne Burger
OVER BESTUURLIJKE DRUK(TE) EN DE KRACHT VAN REFLECTIE

Yvonne Burger gaat tijdens de Dag van de Coach in op haar ervaringen met het coachen van leiderschapsteams. Wat zijn kenmerken van deze teams, wat doet bestuurlijke druk(te) met samenwerking in deze teams en tegen welke vraagstukken lopen ze aan? Yvonne gaat in op het begeleiden van moedige gesprekken en wat dit vraagt van coaches. En waarom ze dit werk met zoveel plezier doet.

Yvonne Burger is hoogleraar bij het VU Center for Executive Coaching, executive (team) coach en toezichthouder. Aan de VU doceert ze in opleidingen aan coaches en begeleid ze (promotie) onderzoek naar voor coaches relevante vraagstukken. 

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

 

Laura den Dulk
WERKDRUK IN EEN DIGITAAL TIJDPERK 

In het digitale tijdperk is veel betaald werk niet langer gebonden aan een specifieke locatie, en is het mogelijk geworden om overal en altijd te werken (working anytime, anywhere). In een  tijd en ruimtelijke flexibiliteit wordt veelal als oplossing gezien voor de werk-privébalans doordat het de mogelijkheid beidt om werktijden en werkplek aan te passen aan de persoonlijk behoeften. Maar is dit ook zo?


Laura den Dulk is hoogleraar arbeid, organisatie en werk-privévraagstukken aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, afdeling Bestuurskunde en Sociologie. Haar onderzoeksinteresse richt zich op de duurzame organisatie van werk, in het bijzonder vraagstukken rond de werk-privébalans en flexibel werken.

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Andries Baart 
DE DRUK VAN DE HEKSENKETEL

Wat omvat het discours van coachen eigenlijk, met welke begrippen denken we daar over na en wat zijn dan dus de normen en verwachtingen? Welke werkdruk stamt uit de heksenketel van het discours? Andries Baart werpt in zijn lezing een verrassend licht op deze stille werkdruk.


Andries Baart is vanaf 1991 hoogleraar Presentie en Zorg geweest aan verschillende Nederlandse universiteiten. Sinds 2015 is hij als extraordinary professor verbonden aan de North-West University in Zuid-Afrika en sinds 2018 is hij ook als visiting professor verbonden aan het UMC Utrecht, afd. psychiatrie. Vanaf 2007 werkt hij met en vanuit de Stichting Presentie. Hij is geestelijk vader van de presentietheorie.

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Niek van den Adel
ACCEPTEER WAT JE NIET KUNT VERANDEREN,
VERANDER WAT JE NIET KUNT ACCEPTEREN

Werkdruk door reorganisaties, nieuwe technologiën, nieuwe medewerkers, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Feit is dat de wereld om ons heen verandert. En snel ook!” En dat is helemaal niet erg. Niek vertelt in een bevlogen betoog hoe op 28 jarige leeftijd alles veranderde. Hoe geef je vorm aan een nieuwe werkelijkheid waarin alles, maar dan ook álles anders is.


Op zijn 28e had Niek van den Adel alles; een dikke baan, dikke auto, dik salaris en een dikke buik. O ja, en een motor. Die bezorgde hem de dwarslaesie en pijn. Veel pijn. Maar hij bezit ook over een immense hoeveelheid veerkracht. Hij trouwde met zijn ergotherapeute, kreeg drie dochters en zette drie bedrijven op

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Sessies die u kunt volgen

 


                Klik hier voor het voor het volledige dagprogramma

 

TwitterFacebookLinkedIn

 


Aanmelden

€ 30,00 korting** voor:

  • Abonnees op het Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, Tijdschrift Positieve Psychologie, LoopbaanVisie, PsychoSociaal digitaal, TA Magazine, De Nieuwe Meso en EXAMENS.
  • Leden van de NOBCO, Develhub, NOBTRA, NOLOC, LVSC, LVPW, ABvC, NVTA, VITA, ZKM en NVE.
  • Oud deelnemers aan de Dag van de Coach, het congres Liefde voor Leren, congres Positieve Psychologie en  relaties van congrespartners.


Investering exclusief 21% btw:

  • Standaardtarief:  € 275,--
  • Kortingstarief**: € 245,--


Accreditatie:

  • LVSC-leden 1,5 PE

Klik hier om u aan te melden

 
 

 

Website  |  Doorsturen  

 

 

Terug