EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

02-04-2020 | Onderwijsmedia: Heeft sterke media om onderwijsprofessionals thuis te bereiken!

 
 

 

Het hele onderwijs werkt (in ieder geval t/m de meivakantie) op afstand; 
OnderwijsMedia heeft sterke media om onderwijsprofessionals thuis te bereiken!

Het Nederlandse onderwijs is binnen een paar dagen tijd veranderd van klassiek lesgeven in de klas tot lesgeven vanuit huis. Voor onderwijsprofessionals vergt dit een hele andere manier van werken. Verschillende scholen kiezen verschillende wegen om hun leerlingen zo goed mogelijk online te bereiken. 

Diverse opdrachtgevers hebben ons gevraagd mee te denken hoe de onderwijsprofessional in deze tijd het beste kan worden bereikt. Wist u dat het merendeel van de (print)media van OnderwijsMedia door de onderwijsprofessionals thuis wordt gelezen? 

Naast deze printmedia bieden we ook online-media om uw boodschap aan de onderwijsprofessionals te sturen. Wij hebben de online media gebundeld in twee online mediapakketten:

DOWNLOAD MEDIAKAART

 

Wij kunnen u via de OnderwijsRedactie assisteren met de opmaak van de banners, het schrijven van teksten en/of een uitgekiende campagne. Bekijk de mediakaart voor meer informatie of neemt telefonisch contact op met Kees Dehl 06-20600431. U kunt ook reageren op deze mail. 

Met vriendelijke groet,
OnderwijsMedia

Kees Dehl
Marketing & Sales
T 06-20600431

P.S. Veruit de meeste printmedia verschijnen ook in deze bijzondere periode volgens planning en worden op naam verstuurd naar het huisadres van de onderwijsprofessional.

 

 

Email

Website

 
 
 

Copyright © 2020, OnderwijsMedia BV, All rights reserved.

Our mailing address is:
OnderwijsMedia
Postbus 85098
3508 AB Utrecht
030 210 23 86

 

 

Terug