EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-02-2020 | De rekenwinkel: Bezig met de impact van nieuwe technologie op het onderwijs?

 

Een uniek congres!

Op donderdag 5 maart 2020 organiseert Like2Share in Utrecht een congres over VRobotica in het onderwijs. Tijdens dit evenement maakt u kennis met de nieuwste ontwikkelingen, woont u spreekbeurten bij van experts en ontmoet u gelijkgestemden.

Bent u directeur, beleidsadviseur of -medewerker, onderwijsinnovator, ICT-coördinator of leraar uit het PO, VO, MBO, HO of speciaal onderwijs en houdt u zich bezig met de impact van nieuwe technologie op het onderwijs bij uw instelling, dan is dit evenement een uitgelezen mogelijkheid om de expertise op te doen die u nodig heeft.

Meer info en inschrijven!

 

Het programma


Het programma wordt opgezet vanuit een breed perspectief op maatschappelijke ontwikkelingen die samenhangen met robotica, virtual en augmented reality, programmeren en kunstmatige intelligentie. Het wordt een dagvullend programma met presentaties, workshops en demonstraties. Tevens is er een expo waar u de hele dag oplossingen van experts kunt uitproberen. Uiteraard zal De Rekenwinkel hier ook een prominente plek innemen, met ons allereerste NK Fable robotvoetbal!

De opening keynote zal worden verzorgd door prof. Holger Hoos (Universiteit Leiden).

Hij is er eindelijk: De complete lesmap voor onze leerlijn robotica in de klas! Samen met Lokaal 2.20 hebben we een lesmethode ontwikkeld om robotica op een juiste manier, in een doorlopende leermethode in te zetten in het basisonderwijs.

De lessen zijn opgebouwd in duidelijke fases. Elke robot heeft 3 lessen in 3 fases. Dus in totaal 9 lessen om met jullie robots aan de slag te gaan. En je kunt helemaal zelf bepalen welke robots je krijgt, we maken de mappen helemaal in jullie smaak! De prijs is als volgt opgebouwd: de map kost €25 en daarna betaal je voor iedere extra robot slechts €15.00 voor de leskaarten. Deze kaarten worden gedrukt en in nette mapjes aangeleverd, zodat je zo je eigen map kunt maken.

Beschikbare Robots:

  • Onderbouw: Bee-Bot, Qobo, Cubetto, Intelino en Dash
  • Middenbouw: Edison, Blue-Bot, Pro-Bot, Sphero en Dash
  • Bovenbouw: Merge Cube, Edison, Fable, Pro-Bot, Sphero en SAM Labs

Er wordt constant gewerkt aan nieuwe fases, die binnenkort via de website kunnen worden aangeschaft. Zo blijf je bij en kun je telkens meer de verdieping ingaan met de leerlingen.

Meteen samenstellen!

 

Delen

Delen

Tweet

Tweet

Doorsturen

Doorsturen

 
 

Copyright © 2020 De Rekenwinkel, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail omdat u klant bent bij De Rekenwinkel.

Our mailing address is:

De Rekenwinkel

Jean Monnetpark 55

Apeldoorn, 7336 BB

Netherlands

 

 

Terug