EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

21-01-2020 | Nationaal Schoolreis Magazine & Werkweek: Welkom! Open nu voor handige schoolreistips!

Nieuwsbrief 21 januari 2020

 

Schoolreistips voor en door organisatoren

Wil je zorgeloos op pad met de leerlingen? Wij helpen je graag op weg met tips van en voor organisatoren van schoolreisjes, schoolkampen en overige schooluitstappen. Wat is het doel van de uitstap? Waar gaan we naartoe? Wat is ons budget? Waar moet je nog meer rekening mee houden?

Er zijn heel wat vragen... Lees daarom de verzamelde tips waarmee je op een verantwoorde manier een schoolreis kunt organiseren die bij jouw schoolreis of excursie past. Zo kun je zorgeloos op pad. Klik hiervoor op de onderstaande button.

Tip 1: Begeleiders zijn gedurende de uitstap, ook in hun pauze, verantwoordelijk voor hun groep.
Tip 2: Check het magazine voor de vele vroegboekkortingen en geef aan dat je via het Nationaal Schoolreis Magazine (NSM) komt.
Tip 3: Het is erg belangrijk dat de kinderen juist eens iets beleven zonder het bijzijn van hun ouders.
Tip 4: Deel via Instagram jouw schoolreisfoto openbaar met #schoolreisactie en maak kans op een leuke 'traktatie'! Wat precies? Kijk op www.schoolreis.nl/actie.
Tip 5: Ga zorgvuldig om met foto's op de sociale media. Vraag altijd eerst toestemming!

schoolreis.nl/tips

 

Dwalen door de betoverende natuur van het Sprookjesbos of racen in spectaculaire achtbanen. Dat wordt de leukste schooldag ooit!

Boek je schoolreis vóór 1 april al voor maar 15 euro per persoon. Wil je ‘s middags gezellig samen lunchen? Laat de boterhammen dan maar thuis! Al voor maar 4 euro per persoon geniet je samen van één van de smakelijke luncharrangementen!

Voor een dag vol wonderen voor groot en klein moet je bij de Efteling zijn!

efteling.com

 

 

Stap uit op het leukste station van Nederland!

In het Spoorwegmuseum gaan leren en plezier hand in hand. Daal af in een Engelse kolenmijn en zie de eerste trein van Nederland. Reis in het theater terug naar de tijd van luxe en verre treinreizen of suis in een achtbaan langs enorme locomotieven in Stalen Monsters. Ontdek met de speurtocht alle verborgen hoekjes van het museum, leer alles over treintechniek in Techlab en raas uit in de speeltuin. En ben je een echte waaghals…mis dan De Vuurproef niet!  

Kijk voor educatieve programma’s, prijzen en andere mogelijkheden op:

spoorwegmuseum.nl

 
 

Leerzaam schoolreisje naar Ouwehands Dierenpark!

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen.

Nieuw in het voorjaar van 2020 zijn de ijsbeertweeling en de opening van een splinternieuw bonoboverblijf. Ontmoet de unieke reuzenpanda’s én hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle!

Reserveer voor 1 april 2020 en ontvang € 1,00 korting p.p.

ouwehand.nl/schoolreis

 

Oproep: help ons jou helpen!

We willen je vragen de schoolreisbestemmingen, vervoerders en/of groepsaccommodaties waar je contact mee zoekt te laten weten dat je via het Nationaal Schoolreis Magazine bij ze terecht bent gekomen. Dus vraag je informatie aan, bestel je gratis tickets om je te oriënteren, boek je een schoolreis of excursie en/of wanneer jouw collega van de administratie de schoolreis betaalt, noem het Nationaal Schoolreis Magazine! Zo weten alle organisaties dat ze niet kunnen ontbreken in de volgende editie en kan het weer gratis naar alle scholen gestuurd worden.

Bovendien, voor wat, hoort wat, via het Nationaal Schoolreis Magazine ontvang je in een aantal gevallen (extra) korting of zelfs een GRATIS SCHOOLREIS (zie bijvoorbeeld pag.79)! Wanneer je naar de website van een schoolreisbestemming gaat, check dan vooral de vermelde speciale websites (url’s) in deze editie! En alvast hartelijk dank dat je ons noemt!

 

 

 

Copyright © 2020 Nationaal Schoolreis Magazine, All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
respons@schoolreis.nl

Schoolreis.nl is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine, sinds 1992 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.  

 

 

Terug