EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-01-2020 | APS IT-diensten: Leer in één dag Teams kennen | Pizza-sessie op 7 april

 

APS IT-Diensten

IPON met een feestelijk tintje

januari 2020

 

Software                 Trainingen & bijeenkomsten               Aanbesteden                 Consultancy

 
 

Voorkom gegevensverlies door ransomware

Het is onlangs weer volop in het nieuws geweest: het gevaar van ransomware. Dit virus versleutelt bestanden én het netwerk dat hieraan gekoppeld is.

Het opslaan van gegevens in de cloud zorgt ervoor dat u (mocht zoiets in uw omgeving gebeuren) de mogelijkheid heeft om data te herstellen. De A3-producten uit onze Cloudbundel helpen bij de bescherming tegen o.a. ransomware, phishing en kwaadaardige bijlagen. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van deze beveiligingsmogelijkheden? Bekijk dan onze beveiligingstraining.

Aanvullend op de Microsoft-producten kunt u ervoor kunnen kiezen om voor extra bescherming uw data te back-uppen naar een andere locatie met behulp van leveranciers zoals Arcserve. Daarover hoort u meer tijdens deze sessie tijdens de IPON.

Meer over de Cloudbundel »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 

 

Leer in één dag Teams kennen

Microsoft Teams bevordert de samenwerking tussen collega’s, maar ook tussen leerkracht en leerling. Als beheerder zijn er wel een aantal zaken waar u op moet letten bij de inrichting en het beheer. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan komen we graag een dag bij u langs om samen aan het werk te gaan.
 
We richten dan voor één school Teams in. Zodat u (mocht u meer scholen beheren) zelf de overige scholen weet in te richten op de juiste manier. Daarnaast trainen we ook de collega’s van de school zodat zij effectief en efficiënt kunnen samenwerken en lesgeven met Teams.

Meer weten »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 
 

IPON 2020: theatersessies, workshops en demo’s

Gaat u op 5 of 6 februari naar de IPON in de Jaarbeurs Utrecht? Kom dan even langs bij ons op de stand. Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan bieden wij u een gratis kopje koffie of thee aan gemaakt door onze barista.

Wat er te doen is: 

  • Lunchsessie over Microsoft 365 van 13:00 tot 13:30 uur. Herkent u vragen als: is mijn samenwerkomgeving wel duurzaam en is delen met externen veilig ingericht? Kom dan om 13:00 uur naar onze lunchsessie op onze stand onder het genot van een kopje koffie of thee en een krentenbol. Schrijf u hiervoor in via dit formulier.
  • Workshops Minecraft, Adobe, Teams en Onderwijsgereedschappen Office 365. Iedere beursdag (tijden vindt u hier) geven we interessante workshops op onze stand waar u bij kunt aanschuiven. Inschrijven is niet nodig. 
  • Beide dagen geven onze trainers en consultants verschillende theatersessies. Onder meer over Intune en regie op de cloud. Zij hebben allen een onderwijsachtergrond en behandelen voorbeelden uit de onderwijspraktijk. Voor onze theatersessie schrijft u zich in tijdens uw registratie via de IPON-website.

Meer over de IPON »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 

 

Webinar: tijd besparen met Power Platform

Door data uit Microsoft 365 te verzamelen, verwerken en inzichtelijk te maken kunt u processen automatiseren. Het Microsoft 365 Power Platform helpt u hierbij. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een storingsmelder te maken, waardoor een ICT’er direct in een dashboard ziet of er een apparaat met een storing kampt.

Op 10 februari geven we hierover een webinar waarin u hoort hoe u met Power Platform tijd bespaart. We gaan zowel technisch als inhoudelijk in op het Power Platform en geven daarnaast handige praktijkvoorbeelden.

Nu inschrijven »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 
 

 

Kom naar onze pizzasessie op 7 april

Meestal plannen we onze regiobijeenkomsten in de middag. Onze sessie van 7 april is echter een pizzasessie die na schooltijd plaatsvindt van 16:00 tot 19:30 uur. Wij zorgen voor de pizza en u rijdt na de files weer naar huis.

Tijdens deze regiobijeenkomst zoomen we in op Microsoft Teams. Om Teams goed te beheren en in te richten zijn een aantal zaken cruciaal. Tijdens deze pizzasessie hoort u waar u op moet letten als beheerder zodat u goed en veilig gebruik van Teams kunt waarborgen.

Gratis inschrijven »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 

Heeft u interesse in cloud printing?

Door te printen via cloud printing, wordt het mogelijk om uw printer en bijbehorende infrastructuur te vereenvoudigen en printers centraal te beheren vanuit de cloud. U heeft dan geen eigen printserver meer nodig. Ook zijn afdrukopdrachten op deze manier beveiligd.

Wij zijn benieuwd of er scholen zijn die hier interesse in hebben. Zou u dat aan ons willen laten weten? Stuur een e-mail naar info@apsitdiensten.nl.

Stuur een e-mail »

 

 

 
 
 
 

Binnenkijken bij scholen in de VS

Voor IT-verantwoordelijken en leden van het bestuur of management organiseren we ook dit jaar weer een studiereis naar de VS. Tijdens de reis kijken we binnen bij Amerikaanse scholen om te zien hoe zij lessen verrijken met ICT. Ook bezoeken we Microsoft in het Executive Briefing Center, waar u bijgepraat wordt over nieuwe ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Heeft u interesse? In april gaan we weer op reis en er zijn nog plekke beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op via deze pagina.

Meer informatie »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 
 

Professionaliseringsdag 2020

Was u erbij op de Professionaliseringsdag 2019? Wij vonden het een ontzettend geslaagde dag. Zo geslaagd dat we alweer een datum voor volgend jaar gepland gebben.

Dat is op woensdag 9 december 2020. Houd deze daarom vast vrij in uw agenda. U kunt zich vast vooraf inschrijven via deze link!

Nu al inschrijven »

delen

 

FacebookTwitterLinkedIn

 

 

Agenda

21

jan

 

 

Direct aan de slag - SharePoint van klassiek naar modern.

Lees meer

05

feb

 

 

IPON 2020 Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer

 

 

Terug

EduDeal helpt u aan het juiste bereik

De juiste persoon binnen een schoolorganisatie bereiken op het juiste moment... Herkent u, als aanbieder van producten en/of diensten aan scholen, het probleem?

Een van de belangrijkste begrippen in de reclamewereld is ‘bereik’; het aantal (potentiële) klanten dat uw boodschap kan zien of horen op het moment dat u adverteert. Scholen worden echter dagelijks  overspoeld met prikkels, zodat het rendement van de reclame-uitingen steeds meer onder druk komt te staan. EduDeal helpt dit knelpunt in de informatievoorziening aan scholen zo veel mogelijk op te lossen.

Uw vermelding

Adverteren op de site van EduDeal? Lees hier meer over de advertentiemogelijkheden. Op deze pagina kunt u zich tevens aanmelden voor een gratis standaardvermelding van uw bedrijf!

Meld u gratis aan