EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-01-2020 | HR-Congres Liefde voor Leren: Nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Deze e-mail van Tijdschrift Positieve Psychologie online bekijken

T PP

 

HR-Congres Liefde voor Leren bijna uitverkocht!

Met inmiddels meer dan 300 aanmeldingen is Liefde voor Leren bijna uitverkocht. 

» Meld u aan

 

 

Onze Keynotes

 

Rob Urgert -  Hoe maak ik écht contact?

Rob Urgert opent deze dag en vraagt zich af: "Hoe maak ik écht contact?" In deze hyperinteractieve presentatie voelt het publiek zich na afloop veel meer verbonden tot elkaar. Natuurlijk met een knipoog, maar zoals altijd wel gebaseerd op wetenschap. En op humor!  

Rob (1968) is met recht een creatief denker te noemen.
Cabaretvoorstellingen, boeken, bedrijfsvoorstellingen en televisieformats (o.a. De Kwis en nu op TV, "Wie denk je wel dat je bent") lijkt hij zo uit zijn mouw te schudden. Vaak werkt hij samen met andere creatievelingen, zoals Joep van Deudekom.

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Prof. dr. Stefan van der Stigchel - Zo werkt aandacht

Advertenties, verkeerslichten, banners, etalages en pushberichten: de strijd om onze aandacht wordt steeds heftiger. Soms staat er weinig op het spel, soms is het een zaak van leven of dood. Maar hoe werkt aandacht eigenlijk? Waarom vallen sommige dingen meteen op en andere helemaal niet? 

Stefan is hoogleraar cognitieve psychologie aan de Universiteit Utrecht en hoofd van het AttentionLab, dat onderzoekt hoe aandacht en visueel bewustzijn onze perceptie van de wereld beïnvloeden. Zijn boek 'Concentratie' is in 2018 verschenen en in 2020 verschijnt zijn derde boek, 'Grip op je aandacht'.

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Jacqui Brassey -  De sleutel tot een levenlang leren

In deze keynote neemt Jacqui Brassey u mee door haar onderzoek op het gebied van zelfvertrouwen en emotionele flexibiliteit. Zij zal de laatste inzichten van haar onderzoek met u delen en ook uitleggen welke vaardigheden essentieel zijn om klaar te zijn voor alle verandering om ons heen die accelereert. 

Jacui is een internationale ‘pracademic’ en bouwt graag bruggen tussen de praktijk en wetenschap. Ze is momenteel Global Director of Learning & Development en lid van het Learning Leadership Team van McKinsey & Company wereldwijd. Daarnaast is ze Adjunct Professor aan IE University in Madrid en visiting research fellow aan de VU in Amsterdam.

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Prof dr. Manon C.P. Ruijters

Manon sluit het congres. Vorig jaar kon ze helaas niet aanwezig zijn en interviewde Janneke Schenning (Adviesraad TvOO) haar.

Manon is geïntrigeerd door vraagstukken van en om professionals, van identiteit tot organisatieontwikkeling. Zij werkt met partners in allerlei settings vanuit haar thuishaven Good Work Company. Sinds 2011 is zij werkzaam als lector aan de Aeres Hogeschool Wageningen. In 2017 werd zij hoogleraar Leren, ontwikkelen en gedragsverandering aan de VU.

» Lees meer

TwitterFacebookLinkedIn

 

Sessies die u kunt volgen

 

Klik hier voor het voor het volledige dagprogramma

 

TwitterFacebookLinkedIn

 


Aanmelden

Bij aanmelding ontvangt u:

  • de papieren uitgave van het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties met als thema "AANDACHT"
  • een gratis digitaal jaarabonnement op het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties. Het abonnement stopt automatisch.

€ 30,00 korting** voor:

  • Abonnees op het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, LoopbaanVisie, PsychoSociaal digitaal, TA Magazine, De Nieuwe Meso, Examens.
  • Leden van Develhub, NOBTRA, NOLOC, LVSC, LVPW, ABvC, NVTA, VITA,NVE en SRVO geregistreerden,
  • Oud deelnemers aan het congres Liefde voor Leren, congres Positieve Psychologie en de Dag van de Coach. Relaties van congrespartners.

Investering exclusief 21% btw:

  • Standaardtarief: € 195,--
  • Kortingstarief**: € 165,--

Klik hier om u aan te melden

 
 

 


Onze hoofdpartners

 

 

 
 

 

Website  |  Doorsturen  |  Afmelden


...

 

Terug