EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

17-01-2020 | Forbo Flooring: Met Fast Fit is de nieuwe winkelvloer snel gelegd: retailers boeken meer omzet met slimme loslegsystemen

Forbo Fast Fit.

Slim, snel en succesvol.

Retailers boeken meer omzet met slimme loslegsystemen

Met Fast Fit is uw nieuwe winkelvloer zó gelegd

Forbo heeft de ideale oplossing met flexibele loslegvloeren voor winkelbedrijven. Met Fast Fit vernieuwt u interieurs in een oogwenk. En kunt u de zaak direct weer openen, want tijd is geld. Maak uw keuze uit banen, tegels of stroken die zonder verlijming op de bestaande vloer worden gelegd. En wees verzekerd van een veilige, ijzersterke vloer in de door u gewenste uitstraling.

Winkels moeten regelmatig vernieuwen om de klant te blijven verleiden. Een nieuw interieur is niet alleen noodzakelijk, het leidt vaak ook tot een flinke omzetgroei van wel 15 tot 30%. Maar tijd is geld. En dus moet zo’n verbouwing niet te lang duren. Hoe sneller de vloer wordt geïnstalleerd, hoe eerder de winkel weer open kan. De installatie van een traditionele vloer vraagt dan te veel tijd. Bij zo’n reguliere verbouwing wordt eerst de ondervloer verwijderd en/of geëgaliseerd, waarna de nieuwe vloer verlijmd moet worden. Met Fast Fit is dat allemaal niet nodig. Deze loslegvloeren besparen u tijd én geven u de kwaliteit die u van een traditionele vloer verwacht. Dat is dubbel voordeel. De vinyl banen, tegels of stroken worden zonder verlijming op de bestaande ondervloer uitgerold, gelegd of geklikt. De nieuwe vloer is direct klaar voor gebruik. Zo beperkt u de overlast van een ingrijpende verbouwing en behoudt u traffic in de winkel - en dus omzet. Die flexibiliteit sluit aan bij de veerkracht die van dienstverleners in de 24-uurseconomie wordt verwacht.

Fast Fit: een vloer voor elke ruimte

Fast Fit is een praktische oplossing voor vaste of tijdelijke interieurs, nieuwe collecties, formules en retailconcepten. Met deze flexibele loslegvloeren geeft u elk winkelinterieur snel de gewenste facelift.  

Allura Flex, Allura Click, Allura Ease, Allura Puzzle en Allura Colour Plus zijn sterke, mooie, onderhoudsarme pvc stroken en tegels die er levendig en uitnodigend uitzien in rustiek hout of industrieel beton. De luxe uitstraling van de Allura collectie geeft winkels extra elan. Modul’Up is beschikbaar in banen. Dit flexibele product wordt volledig los op de bestaande vloer gelegd. Modul’Up is verkrijgbaar in eigentijdse dessins van beton en hout. En met een Coral Click schoonloopmat houdt u de winkelvloer vrij van vocht en vuil.

Allura Flex

Allura Flex is een loslegtegel of strook met een natuurlijke hout- of betonlook. Doordat de tegel met een fixeerlijm wordt bevestigd kunt u de tegels ook weer eenvoudig verwijderen..

Als de ondervloer vlak genoeg is kunt u zelfs de vloer vervangen zonder de winkel leeg te halen. Begin met de ene helft van de zaak, plaatst de meubels terug, en leg dan de andere helft.

Dit geldt ook voor andere vloeren, zoals de Ease, Puzzle en de Allura Colour Plus.

Allura Click

De stroken van Allura Click zijn eenvoudig pas te snijden en legt eenvoudiger als laminaat. De stroken klikken probleemloos in elkaar dankzij een gepatenteerd 5G vergrendelingssysteem. Voor de geluiddemping wordt een extra onderlaag aangebracht.

Allura Ease (introductie februari  2020)

Allura Ease planken zijn nieuw in de markt en worden volledig los gelegd. Daardoor is de installatie van deze vloer bijzonder eenvoudig. De speciaal ontwikkelde constructie zorgt er voor dat de stoken niet gaan schuiven maar extreem stabiel op hun plaats bljven liggen. 

Allura Puzzle (introductie februari 2020)

Allura Puzzle is een volledige losleg tegel, zeer goed bestand tegen intensief gebruik en zware belasting. Dat maakt deze puzzelvormige tegel ideaal voor grotere oppervlakten, zoals in supermarkten, groothandels en warenhuizen.

Allura Colour Plus

Volledige losleg Allura Colour Plus tegels vormen een mooi alternatief voor keramische tegels. De tegels combineren een geweldig design met efficiente instalaltie en eenvoudig onderhoud. Deze vinyl tegels zijn net als Allura Puzzle bestand tegen veeleisende kantoor- en winkelomgevingen.

Modul’Up Compact

Modul’Up Compact wordt volledig los gelegd en is ontwikkeld voor zeer intensief gebruik door mensen en rijdend materieel. Dit slimme vloerproduct heeft een dubbele stabilisatielaag voor perfecte dimensiestabiliteit. De toplaag is bestand tegen extreme belasting. Modul’Up is ook als Decibel variant verkrijgbaar, welke het contactgeluid reduceert tot wel 19dB.

Coral Click

Klanten lopen ook bij regenachtig zo de winkel in. Een schoonloopmat bij de entree is dus onontbeerlijk. Deze slijtvaste entreemat houdt 94% van het vocht en vuil buiten. Daardoor blijft de winkelvloer droger, schoner en bespaart u op kosten voor schoonmaak en onderhoud. Met Coral Click verlengt u de levensduur van de winkelvloer.

Fast Fit: Slim, snel en succesvol

Fast Fit vloeren zijn geschikt voor kleine en grote winkels. Van kapsalons tot pop-upstores, van kledingzaken tot woonwinkels, van shop-in-shops tot drogisterijen en supermarkten. Wanneer het interieur vrij is gemaakt, legt uw stoffeerder de vloer razendsnel over de bestaande vloer heen. U krijgt een kwaliteitsvloer die dezelfde prestaties levert als een vaste vloer. Elke Fast fit vloer combineert veiligheid, veerkracht en duurzaamheid met een aantrekkelijk design. Daar heeft u direct plezier van. En als u verhuist naar een ander pand, neemt u de vloer gewoon mee. Wilt u de vloer niet hergebruiken, dan kunt u gebruik maken van het recycle programma van Forbo. Daarmee bewijst u het milieu een dienst, want Fast Fit wordt schoon gerecycled. Er is immers geen sprake van lijm- of egalisatieresten. Winkel vernieuwd? Snel de vloer weer op!

Onze adviseurs kunnen u informeren over de mogelijkheden. Of kijk op www.forbo-flooring.nl/fastfit  

(aparte landingspagina maken binnen segment Retail)

Forbo aanwezig op EuroShop 2020

Tijdens de EuroShop 2020 is Forbo te vinden in hal 11, standnummer A40, daar laten zij u graag de  nieuwste ontwikkelingen en collecties zien.

De EuroShop vindt in plaats van 16-20 februari 2020 in de beurs van Düsseldorf.

 

Terug