EduDeal

Digitale gids met meer dan 3000 adressen van bedrijven, nieuws van de overheid en bedrijven, voor uw schoolorganisatie!

14-01-2020 | NMM: Hij of ik. Een Canadees en een Duitser

 

 

Hij of ik. Een Canadees en een Duitser
Voor de bevrijding van Europa is 75 jaar geleden een bittere strijd gevoerd. Met onze nieuwe tentoonstelling 'Hij of ik. Een Canadees en een Duitser' staat het NMM in 2020 stil bij deze strijd. Door de ogen van Léo, een Canadees, en Hans, een Duitser, beleef je in de tentoonstelling vanuit persoonlijk perspectief de bevrijding van Nederland. 'Hij of ik' is te zien vanaf vrijdag 14 februari.

MEER WETEN OVER HIJ OF IK

 

Nieuw materieel te zien!

Het verhaal van 'Hij of ik' komt nog meer tot leven door bijzondere objecten uit het buitenland: zo zie je het geallieerde amfibievoertuig 'Buffalo' en de geduchte Duitse Tiger II tank.
'Hij of ik' opent op vrijdag 14 februari.

 

KIJK WAT ER NOG MEER TE ZIEN IS

Nacht van de Militaire Muziek

Ook in 2020 organiseren wij dit unieke muziekfestival te midden van de grootste militaire collectie van Nederland. Op zaterdag 21 maart geniet je van een veelzijdig muzikaal programma. Het aantal tickets is beperkt!

 

BESTEL JE TICKETS

 

50 mooiste WOII foto's zien?

Dat kan! Want op woensdagavond 15 januari worden de 50 mooiste foto's van Provincie Utrecht onthuld in de Geertekerk in Utrecht om 18.30 uur. Wil je erbij zijn? Stuur een e-mail met je NAW-gegevens en maak kans op 2 vrijkaarten!

 

STUUR EEN E-MAIL

Tussen Kunst & Kitch in NMM!

Je zolder bomvol liggen? Of nieuwsgierig of dat ene schilderij van tante Annie nog wat waard is? Tussen Kunst & Kitch komt naar het NMM op maandagavond 27 januari. Wil jij bij de opnames zijn? Vertel ons waarom en win!

 

VRIJKAARTEN WINNEN

 
 
 

Openingstijden
di - zo van 10.00 tot 17.00 uur
op maandagen in de door
Rijksoverheid
vastgestelde schoolvakanties

Contactgegevens
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
T: 085 003 6000
E: info@nmm.nl

 


© 2019 Nationaal Militair Museum         

 
 

 

Terug